Show

Komentari 1

Alec Baldwin i supruga nestali s Twittera nakon što je glumac u intervjuu zaključio da nije kriv

Alec Baldwin i supruga nestali s Twittera nakon što je glumac u intervjuu zaključio da nije kriv

Netko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije trebao biti na setu. Netko je odgovoran za to što se dogodilo. Ne mogu reći tko je to, ali znam da nisam ja, rekao je glumac Alec Baldwin gostujući na televiziji ABC

Alec Baldwin (63) i njegova supruga Hilaria Baldwin (37) su obrisali svoje Twitter profile samo nekoliko dana nakon što je Alec dao prvi intervjuu o kobnoj pucnjavi na setu filma Rust. U njemu je Alec negirao optužbe da je odgovoran za smrt snimateljice Halyne Hutchins.

POGLEDAJTE VIDEO:

Twiteraši su u nedjelju navečer primijetili da nedostaje njegov profil na Twitteru. @alecbalwin je naziv računa na kojem je glumac dao prvu službenu izjavu nakon incidenta na snimanju. Profil njegove supruge je izbrisan u ponedjeljak ujutro, kao i profil njihove zaklade Hilaria and Alec Baldwin Foundation, piše Variety.

Njihovi Instagram profili su aktivni, a dosad ni Alec ni Hilaria nisu dali službenu izjavu zašto su izbrisali profile na Twitteru.

- Netko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije trebao biti na setu. Netko je odgovoran za to što se dogodilo. Ne mogu reći tko je to, ali znam da nisam ja - rekao je glumac Alec Baldwin gostujući na televiziji ABC.

Dodao je da je spreman napraviti sve što je potrebno da se ubojstva na setu više nikad ne ponove. Rekao je da se ne osjeća krivim za ono što se dogodilo.

- Ne. Ne. Možda bih se ubio da se osjećam odgovornim i to ne kažem olako. To sada stalno sanjam. Idem kroz svaki dan i proživljavam ga, onda se srušim na kraju dana. Emotivno, kolabiram - rekao je Alec.

Najčitaniji članci