To je to što me zanima!

Beckham se prepustio Eltonu, vjeruje mu više nego Victoriji

Elton je na Davida 'navukao' svilenu košulju modnog brenda Versace od 6600 kuna te ljubičaste sunčane naočale s puno cirkona. Neobičnom kombinacijom na društvenim mrežama pohvalila se njegova supruga
Vidi originalni članak

Obitelj Beckham nedavno je na luksuznoj jahti posjetila Crnu Goru, točnije otok Sveti Stefan i uživala u čarima ljeta. David (44) i Victoria (45), kao i njihovi sinovi Cruz David (14), Romeo James (16) i Brooklyn Joseph (20) svakodnevno su dijelili fotografije s odmora sa svojim obožavateljima, a sad je Victoria podijelila videozapis kako obitelj plovi francuskom obalom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obitelj tamo boravi na jahti bliskog prijatelja i pjevača Eltona Johna (72). Društvo se na jahti očigledno dobro zabavljalo. Naime, David se 'prepustio' u ruke Eltona koji se odlučio pozabaviti i obući nogometaša po njegovom guštu. Tim potezom dokazao je da ne vjeruje samo supruzi kad je riječ o modi i oblačenju. 

DRUGU GODINU ZA REDOM Beckhamove je oduševila Crna Gora, ponovno tamo ljetuju...

Elton je na Davida 'navukao' svilenu košulju modnog brenda Versace od 6600 kuna te ljubičaste sunčane naočale s puno cirkona. Neobičnom kombinacijom na društvenim mrežama pohvalila se njegova supruga.

- Ovo je sve - napisala je modna dizajnerica na fotografiju na kojoj Beckham spremno pozira. Fotografija je ubrzo prikupila pola milijuna lajkova, a fotografija se svidjela i modnom dizajneru Marku Grubniću (37).

- Ne znam da li bi trebao biti impresioniran ili ljubomoran - pisalo je u jednom komentaru na fotografiju. Osim što se John 'zaigrao' i Victoria je s obožavateljima podijelila videozapis kako pjeva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modna dizajnerica se opustila u društvu redatelja Davida Furnisha (56) s kojim je pjevala 'Guilty' od Barbare Streisand's. Bivša Spajsica uživjela se u pjevanje te je izgledala sretno.

Paparazzi su nedavno uhvatili veselu obitelj na jahti. Na fotografijama je vidljivo kako se obitelj dobro zabavlja - kupaju se, pomažu najmlađoj Harper (7) da uđe u more i skaču s jahte, a obožavatelje je posebno privukla činjenica koliko je bliski bračni par. 

IMAJU SVOJE RAZLOGE Izbacili svoju djecu iz oporuka: Žele ih naučiti životnu lekciju

David je Victoriju obasipao poljupcima, ona se sretno smijala, a na jednoj fotografiji čini se kao da ju David nagovara da skoči u more. 

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu nedavno je proslavio 20. godišnjicu braka, a tijekom tih 20 godina proživjeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno, a Posh Spice je tad već bila u vezi. S Davidom je varala tadašnjeg dečka Stuarta Biltona, a Davida je držala podalje od javnosti. Prvi put su se poljubili na javnom parkiralištu u Londonu, a Spajsica tad nije bila ni svjesna s koliko će se žena morati boriti kako bi zadržala Davida.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Rara Avis_1 30.08.2019.

    ludiraju se

  • KusNjega 30.08.2019.

    Viktorija draga, zašto riskiraš. Ako ti se mužić navuče na ovu dvojicu, onda ti ostade skroz bez njega!!

  • 29.08.2019.

    Lijepa prica sretnih i zadovoljnih i bogatih ljudi- rijetko se to vidi zapravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare