Obavijesti

Show

Komentari 5

Beckham se prepustio Eltonu, vjeruje mu više nego Victoriji

Beckham se prepustio Eltonu, vjeruje mu više nego Victoriji
12

Elton je na Davida 'navukao' svilenu košulju modnog brenda Versace od 6600 kuna te ljubičaste sunčane naočale s puno cirkona. Neobičnom kombinacijom na društvenim mrežama pohvalila se njegova supruga

VIDEO

Obitelj Beckham nedavno je na luksuznoj jahti posjetila Crnu Goru, točnije otok Sveti Stefan i uživala u čarima ljeta. David (44) i Victoria (45), kao i njihovi sinovi Cruz David (14), Romeo James (16) i Brooklyn Joseph (20) svakodnevno su dijelili fotografije s odmora sa svojim obožavateljima, a sad je Victoria podijelila videozapis kako obitelj plovi francuskom obalom.

Pokretanje videa...

00:04

Obitelj tamo boravi na jahti bliskog prijatelja i pjevača Eltona Johna (72). Društvo se na jahti očigledno dobro zabavljalo. Naime, David se 'prepustio' u ruke Eltona koji se odlučio pozabaviti i obući nogometaša po njegovom guštu. Tim potezom dokazao je da ne vjeruje samo supruzi kad je riječ o modi i oblačenju. 

Beckhamove je oduševila Crna Gora, ponovno tamo ljetuju...
Beckhamove je oduševila Crna Gora, ponovno tamo ljetuju...

Elton je na Davida 'navukao' svilenu košulju modnog brenda Versace od 6600 kuna te ljubičaste sunčane naočale s puno cirkona. Neobičnom kombinacijom na društvenim mrežama pohvalila se njegova supruga.

- Ovo je sve - napisala je modna dizajnerica na fotografiju na kojoj Beckham spremno pozira. Fotografija je ubrzo prikupila pola milijuna lajkova, a fotografija se svidjela i modnom dizajneru Marku Grubniću (37).

- Ne znam da li bi trebao biti impresioniran ili ljubomoran - pisalo je u jednom komentaru na fotografiju. Osim što se John 'zaigrao' i Victoria je s obožavateljima podijelila videozapis kako pjeva.

Pokretanje videa...

00:08

Modna dizajnerica se opustila u društvu redatelja Davida Furnisha (56) s kojim je pjevala 'Guilty' od Barbare Streisand's. Bivša Spajsica uživjela se u pjevanje te je izgledala sretno.

David and Victoria Beckham with Elton John

Paparazzi su nedavno uhvatili veselu obitelj na jahti. Na fotografijama je vidljivo kako se obitelj dobro zabavlja - kupaju se, pomažu najmlađoj Harper (7) da uđe u more i skaču s jahte, a obožavatelje je posebno privukla činjenica koliko je bliski bračni par. 

Izbacili svoju djecu iz oporuka: Žele ih naučiti životnu lekciju
Izbacili svoju djecu iz oporuka: Žele ih naučiti životnu lekciju

David je Victoriju obasipao poljupcima, ona se sretno smijala, a na jednoj fotografiji čini se kao da ju David nagovara da skoči u more. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Summer with friends xxx kisses @davidfurnish @eltonjohn xx we love u both and your boys so much!! X kisses x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu nedavno je proslavio 20. godišnjicu braka, a tijekom tih 20 godina proživjeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno, a Posh Spice je tad već bila u vezi. S Davidom je varala tadašnjeg dečka Stuarta Biltona, a Davida je držala podalje od javnosti. Prvi put su se poljubili na javnom parkiralištu u Londonu, a Spajsica tad nije bila ni svjesna s koliko će se žena morati boriti kako bi zadržala Davida.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...