To je to što me zanima!

Ben Stiller priznao da i dalje žali za ulogom koju je odbio prije 30 godina: 'Još uvijek me to muči'

U komediji u koju se odbio vratiti glumili su Joe Pesci, Ralph Macchio i Marisa Tomei koja je za ulogu u filmu osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu
Vidi originalni članak

Glumac Ben Stiller (56) tijekom intervjua za televiziju AppleTV+, za koju režira seriju 'Severance', otkrio je da je odbio ulogu u filmu 'My Cousin Vinny' iz 1992. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odbio sam svoj treći povratni poziv da glumim prijatelja u filmu 'My Cousin Vinny'. Još uvijek me to muči. Uđeš kao glumac i radiš svoje i ponekad se zbog toga osjećaš jako dobro, ali jednostavno ne ide - rekao je Stiller, prenosi IndieWire

U komediji su glumili Joe Pesci, Ralph Macchio i Marisa Tomei koja je za ulogu u filmu osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu. 

Stiller je započeo s emisijom 'Saturday Night Live' prije nego što je 1992. godine vodio vlastitu sitcom seriju, iste godine kada je objavljen 'My Cousin Vinny'.

Glumac je debitirao kao redatelj s 'Reality Bites' i nastavio režirati 'The Cable Guy' i 'Zoolander' prije nego što se usmjerio u TV drame poput 'Escape at Dannemora' i 'Severance'.

ŠOKIRAN PRIZORIMA Ben Stiller o posjetu Ukrajini: Tijekom noći se osjeti taj sukob, postaje vrlo tiho i pomalo jezivo

Podsjećamo, Stiller je u lipnju posjetio Ukrajinu, a u razgovoru za emisiju 'BBC Breakfast' izjavio kako je bio jako dirnut svime što je vidio i svjedočanstvima koja je čuo od Ukrajinaca.

Američki komičar je ujedno i veleposlanik Visokog povjerenika UN-a za izbjeglice, a Ukrajinu je posjetio povodom Svjetskog dana izbjeglica.

POGLEDAJTE VIDEO: GIBONNI O NASTUPIMA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare