To je to što me zanima!

Bivša supruga Zvone Bobana pozirala je u zagrljaju s Ćirom

Družili su se na monodrami 'Ćiro' koju je u ponedjeljak u zagrebačkom kazalištu Kerempuh izveo glumac Tarik Filipović. Ćiru je susret s Leonardom jako obradovao pa se odlučio fotografirati
Vidi originalni članak

Bivša supruga Zvonimira Bobana (53), Leonarda Lončar (52) družila se s legendarnim Miroslavom Ćirom Blaževićem (87) na predstavi u kazalištu Kerempuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susreli su se na monodrami 'Ćiro' koju je u ponedjeljak u zagrebačkom kazalištu Kerempuh izveo glumac Tarik Filipović (50). Ćiru je jako obradovao susret s bivšom suprugom jednog od njegovih 'sinova' pa se odlučio fotografirati.

Podsjetimo, Leonardin bivši suprug bio je dio Vatrenih 1998. godine, koje je tada trenirao upravo Ćiro. Leonarda se nakon razvoda posvetila dizajniranju nakita te je ponovno otvorila butik u Zagrebu. Nedavno je otkrila i u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom Bobanom.

GODIŠNJICA ZLATNE GENERACIJE Tarik oduševio kao 'trener svih trenera': Kako me dobro skinuo

- Dobro sam danas. Sad sa Zvonkom imam jedan lijepi odnos, indirektniji. Prvo sam ja patila za njim, to jest ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše ok, uglavnom nije puklo radi treće osobe, nego radi treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim za ničim - ispričala je Leonarda koja je sa Zvonimirom provela 32 godine.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Ingrid13 31.03.2022.

    Lea grozno zgleda s ovom frizurom. Inače, bila je jako lijepa žena.. Ove šiške joj nisu trebale. I,zašto je plava ispod oka?

  • nervozni poštar 29.03.2022.

    Kako ste je "lijepo" stavili na mjesto, bivsa supruga nogometasa....valjda ima svoje ime.

  • Rosamunda 29.03.2022.

    Bivša supruga Zvonimira Bobana ima svoje ime i prezime..

Komentiraj...
Vidi sve komentare