To je to što me zanima!

Bivšem ljudskom Kenu 'iskočile' bradavice: Gdje ti je grudnjak?

Brazilac ne krije sreću otkako je uspio u svojoj životnoj želji. Postao je žena, a promijenio je i ime. Sada nije više Rodrigo, nego Jessica. U uskim odjevnim kombinacijama nerijetko ističe svoje obline
Vidi originalni članak

Brazilac Rodrigo Alves (35) proslavio se kao 'ljudski Ken'. Prošao je brojne operacije, a jednom je prilikom i priznao kako su ga i plaćali da bude u ulozi Kena. No, on tu nije stao. S operacijama je išao do te mjere da je postao Barbie. Tvrdi kako je oduvijek znao da želi biti žena.

POGLEDAJTE VIDEO: Bivši ljudski Ken napravio je mačkaste oči

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je najavio i promjenu imena, što je naposljetku učinio. Sada mu je ime Jessica, koje je stavio i na društvenim mrežama. Ponosno ističe svoje obline i ne skriva sreću otkako je prošao transformaciju. Nerijetko odijeva uske haljine i suknje, a sada je za šetnju ulicama Londona odabrao drugačiju modnu kombinaciju. Odjenuo je pripijene hlače i majicu, a čini se kako je 'zaboravio' odjenuti grudnjak pa su mu se nazirale bradavice.

No, nije mario za to, već je ponosno prolazi Londonom, a uz to i 'okinuo' fotografije. Njegova obitelj u svemu ga podržava, a podršku mu pružaju i njegovi pratitelji.

- Nikada nikog nije povrijedio, pustite ga da bude ono što želi - pišu mu u komentarima ispod objavljenih fotografija na Instagramu.

No, bivšem ljudskom Kenu ostala je još jedna neostvarena želja. Htio bi imati dijete i ostvariti se kao majka.

- Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvijek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voljeti sebe. Sada bih volio imati dijete i biti s nekim tko me prihvaća onim što jesam - ispričao je za strane medije

BIVŠI LJUDSKI KEN: 'Još dvije operacije pa stajem. Mijenjam ime i želim biti mama'

Pokušavao je snaći se u muškom tijelu, biti muškarac, ali to ga je činilo jako nesretnim i depresivnim. Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, ali ne krije sreću što mu se napokon ostvario san i postao je žena.

- Trebam još dvije ili tri operacije kako bi završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem s plastičnim operacijama - odlučan je Alves. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • barica_30 23.07.2020.

    Da mi je vidjeti na šta to liči kad se skine gol? 🤮

  • zvrka1977 23.07.2020.

    Lako za njega - bolestan je. Ja bi oduzela licencu "liječnicima" koji su ovo napravili od njega

  • mihael82 23.07.2020.

    tom frajeru je isto fakat dosadno u životu, prvo ken pa sad barbie, kaj je iduće, vanzemaljac?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare