To je to što me zanima!

Bivši suprug Meghan Markle iznenadio najavom vjenčanja

Vojvotkinja Meghan Markle je već jednom bila u braku, i to s filmskim producentom Trevorom Engelsonom. Trevor je samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja najavio da se zaručio
Vidi originalni članak

Filmski producent Trevor Engelson (41) dvije je godine bio u braku s Meghan Markle (36), sadašnjom suprugom princa Harryja (33). Trevor je javnosti poznat i po tome što trenutno radi na novoj seriji o kraljevskoj obitelji, za koju ga je inspirirala upravo Meghan, prenosi The Sun.

Producenta je u početku jako pogodio prekid s Meghan, ali je sreću pronašao s nutricionisticom Tracey Kurland, s kojom je u vezi od studenoga 2017. godine.

GLUMAČKI DANI VOJVOTKINJE Meghan Markle je živjela u besparici i išla po audicijama

Trevor je samo dva tjedna nakon britanskog kraljevskog vjenčanja, objavio da se zaručio s Tracey. Producent i lovac na talente je podijelio sretne vijesti na Instagramu i postavio fotografiju dijamantnog zaručničkog prstena.

'PRELAJAVA JE' Harry zabranio Meghan da na svadbu zove blisku prijateljicu

- Najsretniji sam čovjek na svijetu - napisao je Trevor uz objavu. Markle je producentu dijamantni vjenčani prsten poslala poštom. Iako su bili sedam godina u vezi, a dvije u braku, par se odučio na razvod zbog 'nepomirljivih razlika'. Niti najbliži prijatelji nisu upoznati s pravim uzrokom, ali svi su bili iznenađeni njihovom naglom odlukom jer su uvijek izgledali kao skladan bračni par. 

RAZLIKUJETE LI IH? Meghanina dvojnica: Moje je vjenčanje bilo ljepše od njenog

- To nije bio pravi čovjek za Meghan. Nakon razvoda osjećala se osnaženo i jednostavno je krenula dalje - rekla je bliska prijateljica vojvotkinje od Sussexa. VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

'NEMOJTE SLATI' Meghan i Harry vraćaju darove sa svadbe vrijedne 44 mil. kuna

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Cipelcug 05.06.2018.

    Opet ne mogu jadan skontati u čemu je problem. Mlada žena se po našim procjenama dobro udala. Nadam se da će se uklopiti u način života kraljevske obitelji. Nije ni prva ni posljednja koja se udala nakon razvoda braka. Njezin bivši muž može opet osnovati novu obitelj i svi sretni i zadovoljni.

  • Judita👥 05.06.2018.

    dosta slični bivši i harry ..ili samo meni ah.tko će znati.!.nego zašto on ne bi najavavio vjenčanje ?hm ..pa prošlo dosta od razvoda i čovjek se zaljubio i ženi se.očajan my ass

  • Iskrena mala 05.06.2018.

    A njemu bi sad život trebao stati jer se ona udala???

Komentiraj...
Vidi sve komentare