Obavijesti

Show

Komentari 34

Meghanina dvojnica: Moje je vjenčanje bilo ljepše od njenog

Meghanina dvojnica: Moje je vjenčanje bilo ljepše od njenog
19

Medicinska sestra Danniele je također pronašla svog 'princa' za kojeg se udala u siječnju prošle godine. Za vjenčanicu koju je tada nosila kaže da joj je puno ljepša nego ona Meghan Markle

VIDEO

Medicinska sestra iz Arizone Danielle Harris (33) prije četiri godine čula je komentare da nalikuje na Meghan Markle (36) koja je tada glumila u američkoj seriji 'Suits'. Danas, nakon što je Meghan postala vojvotkinja od Sussexa, Danielle kaže kako ju gotovo svaki dan netko na ulici oslovi s Meghan i pokuša ju fotografirati.

373515987

Ipak, do Meghaninih zaruka s princom Harryjem krajem 2017., kada je bivša glumica preko noći počela puniti naslovnice svjetskih časopisa, njezina dvojnica toj sličnosti nije pridavala previše važnosti. No ovim su dvjema damama još neke stvari zajedničke.

 

Meghan zivka Amal: Traži je savjete za život u Londonu...
Meghan zivka Amal: Traži je savjete za život u Londonu...

Danielle je također pronašla svog 'princa' za kojeg se udala u siječnju prošle godine. Za vjenčanicu koju je platila ‘samo’ 11 tisuća kuna kaže da je puno ljepša nego jednostavna Givenchyjeva vjenčanica koju je nosila Markle.     

373515986

Meghan je u kapelici St. Georgea u Windsoru princu Harryju izrekla sudbonosno 'da' u vjenčanici vrijednoj oko 320 tisuća kuna.

- Osim što mi je moja vjenčanica draža iako je mnogo jeftinija i moje vjenčanje mi je bilo posebnije - kaže Harris. 

Royal wedding

Danielle i njezin suprug platili su cijelo vjenčanje 50 tisuća dolara (oko 320 tisuća kuna) koliko je inače koštala samo Meghanina vjenčanica. To je 0,001 posto od svote koju je kraljica Elizabeta II (92) izdvojila za vjenčanje voljenog unuka Harryja. Njihovo vjenčanje koštalo je 45 milijuna dolara (skoro 32 milijuna kuna).

373515983

Oba su se para držala tradicije crkvenog vjenčanja, a vjenčanje medicinske sestre Danielle bilo je pred 115 uzvanika dok je kraljevsko gledalo 600 ljudi u kapelici, ali i milijuni diljem svijeta pred malim ekranima.

Slučajnost ili šala: Kraljevska obitelj ismijala je Meghan?
Slučajnost ili šala: Kraljevska obitelj ismijala je Meghan?
373515997

- Imali smo jako elegantno vjenčanje, a zabava je uz DJ-a potrajala do jutarnjih sati - ispričala je Danielle. Dodala je i kako je gledala vjenčanje kraljevskog para, te da se rasplakala dok su izmjenjivali zavijete.

Prince Harry and Meghan Markle Engagement Photocall

- Smatram se sretnicom jer je mene otac dopratio do oltara za razliku od Meghan koje mi je bilo žao. Nisam ljubomorna na nju, volim svoj život, imam svog 'princa' i oduševljena sam kako je naše vjenčanje prošlo. Jedino sam gledajući nju požalila što nisam nosila veo - zaključila je Meghanina dvojnica.  

Royal wedding

VIDI OVO: 35 godina kasnije Smogovci izgledaju ovako Dua Lipa ljubi nogometaša Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina