To je to što me zanima!

Bivšu misicu dugo nismo vidjeli: Danas je samohrana majka, živi povučeno i vodi uspješan biznis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ova misica se nakon svojih uspjeha povukla iz javnosti, a svojedobno je diplomirala povijest umjetnosti i posvetila se karijeri slikarice i modne dizajnerice
Vidi originalni članak

Bivšu Miss turizma Ivančicu Pahor (39) nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, ona se sada pojavila u rovinjskom hotelu Lone gdje je održan izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. 

UPOZNAJTE LENNARTU SPAJIĆ Nova Kraljica Hrvatske otkriva: Vježbala sam i pazila što jedem, u manekenstvu nemam iskustva

Ivančica je titulu Miss turizma Hrvatske odnijela 2000. godine, a samo godinu dana kasnije bila je prva pratilja Miss turizma na svjetskom izboru. 

Pahor je na ovom događaju zablistala u dugoj, crvenoj haljini koja je naglasila njezinu zavidnu liniju. U Rovinju je pozirala fotografima sama, ali i u društvu jednog člana žirija, Zorana Veira. Osmijeh joj nije silazio s lica.

Ova misica se nakon svojih uspjeha povukla iz javnosti, a svojedobno je diplomirala povijest umjetnosti i posvetila se karijeri slikarice i modne dizajnerice. Počela je tada izrađivati unikatnu odjeću, traper i torbe, ali izrađuje i  unikatan nakit od tkanine, čipke i perlica.

LENNARTA SPAJIĆ JE OSVOJILA ŽIRI Studentica politologije je nova Kraljica Hrvatske! Pogledajte fotografije svih cura s izbora

Često se ranije pisalo kako je u ljubavi nesretna, ali se ipak o njezinom ljubavnom životu nije znalo puno. Samohrana je majka kćeri Une, a s obzirom na to da je tajnovita po pitanju privatnog života ne zna se je li njezino srce slobodno ili sretno zauzeto. 

Prisjetimo se, u utorak je pred žirijem u Rovinju bio težak zadatak, a čak njih 13 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske.

DANIJELA GRAČAN IZGLEDA SJAJNO Bila je Kraljica svijeta, ljubila je Ivaniševića, a sad u žiriju obara s nogu čak i u šestom desetljeću

Pobjedu je u konačnici odnijela Zagrepčanka, Lennarta Spajić, buduća politologinja koja je žiri oduševila svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 02.12.2021.

    Znam nekad kupiti u dm njezin nakit

  • Nažalost_Hrvat 02.12.2021.

    KBK??!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare