Show

Komentari 4

Bila je Kraljica svijeta, ljubila je Ivaniševića, a sad u žiriju obara s nogu čak i u šestom desetljeću

Bila je Kraljica svijeta, ljubila je Ivaniševića, a sad u žiriju obara s nogu čak i u šestom desetljeću

Na izboru za Kraljicu Hrvatske 2021. Danijela je bila predsjednica žirija, a pokazala je da i dalje održava vitku liniju i zavidnu figuru te da su za nju godine zaista samo broj

U rovinjskom hotelu Lone u utorak je održan izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. Pred žirijem je bio težak zadatak, a čak njih 13 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, predsjednica žirija bila je Danijela Gračan (52), jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989.U međuvremenu je rodila i tri kćeri, no pokazala je da i dalje održava vitku liniju i zavidnu figuru. 

Prekrasnu plavušu mnogi pamte i po vezi s našom tenisačkom zvijezdom Goranom Ivaniševićem (50). Njihova je romansa započela nedugo nakon što je Danijela postala Kraljica svijeta, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo. 

Ipak, njihova veza nije opstala i Danijela te je uplovila u vezu s s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom (59), a njihovu ljubav u konačnici su okrunili brakom. S njim je dobila tri kćeri, Lauru, Almu i Emu a paralelno je razvila i ozbiljnu znanstvenu karijeru.

Sada nosi titulu doktorice znanosti, 1998. počela je predavati na fakultetu te je sada redovita profesorica u trajnom zvanju i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. 

Danijelina kći Ema krenula je majčinim stopama te je prije tri godine osvojila titulu Kraljicom Jadrana.

Najčitaniji članci