Show

Komentari 9

Studentica politologije je nova Kraljica Hrvatske! Pogledajte fotografije svih cura s izbora

Studentica politologije je nova Kraljica Hrvatske! Pogledajte fotografije svih cura s izbora

Titula prve princeze osvojila je Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić. Ines Štengl je Kraljice osobnosti, a Marija Magdalena Buntak Kraljica elegancije. Kraljica medija je Ania Biritteri

U rovinjskom hotelu Lone u utorak je održan izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. Pred žirijem je bio težak zadatak, a čak njih 13 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, pobjedu je odnijela Zagrepčanka, Lennarta Spajić, buduća politologinja koja je žiri oduševila svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021. 

Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanki Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Ines Štengl je ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri.

Doris Pinčić i njezin kolega Mario Sedmak, bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Boris Novković, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i Ivana Lovrić, grupe Colonia. Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast

Prisjetimo se, Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom 'Kraljica Hrvatske'. Upravo se to vino posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

Najčitaniji članci