To je to što me zanima!

Bojana slavi 49. rođendan: Muž joj je donio kavijar u krevet...

Na društvenim mrežama objavila je crno bijelu fotografiju s majkom Božidarkom Frajt nakon dolaska iz rodilišta, a potom i obiteljske trenutke s tatom Borisom
Vidi originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović rijetko kada dijeli trenutke iz svog privatnog života, ali povodom 49. rođendana sa svojim pratiteljima podijelila je moment iz svog djetinjstva.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama objavila je crno bijelu fotografiju s majkom Božidarkom Frajt nakon dolaska iz rodilišta, a potom i obiteljske trenutke s tatom Borisom. Posljednjom fotografijom pokazala je i u kakvom su odnosu ostali njezini roditelji nakon razvoda. 

- Vremeplovom unazad, kad smo iz rodilišta mama i ja stigle u rodnu kuću, i prva zajednička fotka našeg trija, s mjesec i jedan dan. Nisu bili dugo u braku, no zadnja fotografija govori sve o njihovom odnosu, tada već rastavljenih roditelja kada su slavili moj treći. Nalazili su način zbog moje dobrobiti - napisala je Bojana pa dodala: 

- Naravno da je bilo i nesuglasica, ali većinu problema zapravo su rješavali međusobnim poštovanjem. Hvala im za to! Naše nasljeđe je njihov odnos prema nama, njihov odnos međusobno i prema ljudima oko njih. Karakter oblikujemo i životnim okolnostima koje bi nas zadesile, zapravo, to trebamo uvijek imati na umu zbog svoje djece. Život možemo razumjeti kada ga gledamo unazad, no moramo živjeti gledajući naprijed. Sretna i zahvalna na svim životnim iskustvima danas brojim 49!... već - rekla je za kraj. 

Sa svojim Instagram pratiteljima podijelila je i kako ju je iznenadio suprug Enes. U krevet joj je donio doručak, a na meniju je bio kavijar. 

- Rođendanski doručak. Kavijar u krevet. Volim te - napisala je Bojana. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Di 18.02.2021.

    O bože kako je iritantno da odmah kada dobiješ svoj breakfast, ti uzimaš fon u ruke fotkaš, da svima pokažeš šta si to dobila. Ja sam dobila puno više od tebe pa mi na pamet ne padne, da slikam i pokazujem, da vide ljudi, evo, vidite šta mi je kupio muž, pogledajte sviiii. Tebi je samo bitno, da to svi vide, ponašaš se kao tinejđerica od 15 godina. A ono kavijar u onoj prljavoj konzervi, mislila sam, da je pasulj na prvi pogled. Baš odvratno. Barem bi se potrudio, da ti stavi na neki lijepi tanjir a ne ono sve rđavo, baš odvratno. Ali bitno je, da se vidi nalepnica, gdje gore piše, da si dobila kavijar. Prejadno.

  • 17.02.2021.

    šutnja je zlato Bojana... nemora Svit sve znati niti želi 🤷‍♀️

  • amfiteater 17.02.2021.

    Seljka je puna europa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare