To je to što me zanima!

Borba za Eurosong: Harmonija disonance na prvom mjestu kladionica, Petreković zadnji

Prema hrvatskim kladionicama, najviše šanse za pobjedu ima Harmonija disonance s pjesmom Nevera (Lei,lei), a slijede ju Riječani Let 3 i Dami Kedžo
Vidi originalni članak

Ove subote, 11. veljače u 20.15 sati, očekuje nas novi izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dora. Nastupit će 18 izvođača, a samo jedan od njh imat će priliku predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, koji će se upriličiti u svibnju, a grad domaćin je Liverpool.

Doru će, kao i prijašnjih godina, ugostiti Opatija. S HRT-a su nedavno objavili kako će emisiju voditi tri voditelja, Duško Ćurlić (55), Mario Battifiaca (52) i Marko Tolja (38). Glumcu, pjevaču i radijskom voditelju, Mariu Battifiaci bit će to treći put da preuzima neku od uloga na Dori.

KOLEGA POMAŽE KOLEGI Fodor mijenja Duška Ćurlića, ipak ne može biti voditelj Dore

- Ne znam je li tko imao tu sreću da na Dori bude u dvije, odnosno tri uloge. Bio sam s duom Battifiaca 1995. godine, pa kao poluizvođač 2008. i sad ću biti u ulozi voditelja. Imam već favorita, više njih, ali nisam siguran da smijem otkriti tko su oni - rekao nam je Mario ranije.

Tko će pobijediti na novom uzbudljivom natjecanju koje je pred nama, saznat ćemo u uskoro, a o tome odlučuju, po eurovizijskom sustavu natjecanja, žiri i publika. Sudeći prema hrvatskim kladionicama, najviše šanse za podizanje kipića i odlazak u Veliku Britaniju ima Harmonija disonance s pjesmom Nevera (Lei,lei). Slijede ju dva izvođača iz Rijeke, Let 3 s pjesmom Mama ŠČ! i Damir Kedžo s 'Angels And Demons', dok su zadnji na listi Maja Grgić i pjesma 'I still live', Yogi i 'Love at first sight' te Top of the Pops ft. Mario 5reković i 'Putovanje'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • biograjka2 11.02.2023.

    Ne mogu vjerovati da od ovog treba odabrati pobjednika!

  • xOOx 11.02.2023.

    kaj i petrekovic pjeva?

  • RaniMraz_1 11.02.2023.

    Prosle godine pobjeda rockera na eurosongu pa sada redaljka rockera kod nas. Uvijek jedan korak iza..

Komentiraj...
Vidi sve komentare