Obavijesti

Show

Komentari 38

Fodor mijenja Duška Ćurlića, ipak ne može biti voditelj Dore

Fodor mijenja Duška Ćurlića, ipak ne može biti voditelj Dore
5

Battifiaca i Tolja prvi put će se naći u voditeljskoj ulozi Dore nakon što su se ranije i sami natjecali na hrvatskom izboru za pjesmu Eurosonga. Duško je zbog gripe u zadnji tren morao odustati od vođenja Dore

VIDEO

Voditelji Dore u srijedu putuju u Opatiju, gdje su ovaj tjedan započele probe za Doru, koja se održava u subotu. Duško Ćurlić (55) morao je odustati od vođenja Dore u zadnji tren zbog gripe koja ga je prikovala uz krevet. Doktor mu je naredio strogo mirovanje. Da Ćurlić ipak neće voditi Doru zbog bolesti, potvrdio nam je u utorak i HRT, kao i da će ga mijenjati Mirko Fodor (60). Tako će voditelji ovogodišnje Dore biti Fodor, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. HRT je od početka zamislio da voditelji ovogodišnje Dore budu tri muškarca, pa ni sad nisu odustali od te ideje.

Ćurlićevi kolege s HRT-a kažu nam da mu je jako žao što je morao odustati od vođenja Dore jer se jako veselio tome. "Ćurla obožava Doru i Eurosong, koji ima u malom prstu. Sigurno će sve pratiti na malim ekranima", govore njegovi kolege. Lani kad su ga pitali koliko puta je vodio Doru, ni sam nije znao točan odgovor.

- Sto! Petnaest ili šesnaest puta. Fodor će se sad naljutiti na mene jer stalno se svađamo tko je više puta vodio Doru, a ja mislim da smo u stvari bili isti broj puta, ali ove godine sam ja pobijedio. Oprosti Fodor, molim te, oprosti. Evo, neću više nikad - našalio se lani Ćurlić.
Fodor se pak prije četiri godine također šalio kako ni on ne zna koliko je puta vodio Doru.

Opatija: Dolazak uzvanika i izvođača na Doru

- Od prve, jedino što nisam vodio finale nego polufinale. Uvijek je bilo nešto, ili finale, ili polufinale, ili neki popratni program. Uglavnom, uvijek sam bio tamo - rekao je Fodor Novom listu 2019.

- Dora je jedno prekrasno događanje, i to ne samo Dora, nego svi ti dani HRT-a u Opatiji. To je krasan događaj, uvijek odradimo dobar posao, družimo se i još se svi tamo dobro i zabavimo u jednako tako lijepoj Opatiji - rekao je Fodor godinu poslije, kad je Doru vodio s Ćurlićem te Doris Pinčić Guberović i Zlatom Mück Sušec.

storyeditor/2023-02-07/PXL_111221_91078024.jpg

Battifiaca i Tolja prvi put će se naći u voditeljskoj ulozi Dore nakon što su se ranije i sami natjecali na hrvatskom izboru za pjesmu Eurosonga. Prvotna ideja HRT-a je bila i da budu dvije polufinalne večeri Dore, no na kraju su ipak odustali od toga.

Objavljen je redoslijed nastupa na Dori: Top of the Pop zapjevat će prvi na natjecanju u Opatiji
Objavljen je redoslijed nastupa na Dori: Top of the Pop zapjevat će prvi na natjecanju u Opatiji

U show programu Dore nastupit će Tony Cetinski, koji je 1994. pobijedio s pjesmom "Nek ti bude ljubav sva" i predstavljao nas na pjesmi Eurovizije u Dublinu, gdje je osvojio 16. mjesto. Ovo mu neće biti prvi put da nastupa u show programu Dore jer je isto tako zabavljao publiku i 2010. Kao natjecatelj Dore, osim 1994., nastupio je i 1993. te 2021. godine.

Na Dori u subotu predstavit će se 18 izvođača, čije su pjesme prethodno predstavljene u javnosti. Za nastup na Eurosongu, koji će se održati u svibnju u Liverpoolu, borit će se Let 3, Damir Kedžo, Krešo i Kisele kiše, Mario Petreković, Detour... Prema kladionicama, favorit za pobjedu je Harmonija disonance. Na ovogodišnjoj Dori imali su rekordan broj prijava, njih 196.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu