To je to što me zanima!

Britney bi s dečkom htjela imati dijete, ne želi tatu za skrbnika

Njeni fanovi pokrenuli su kampanju naziva 'FreeBritney' kojom su ukazali na to da je pjevačica praktički zatočena u svom domu. Kampanja sadrži peticiju kojom traže da se Spears oslobodi skrbništva
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (38) ne želi više biti pod skrbništvom oca kako bi on odlučivao o njezinu životu, a to ne želi već neko vrijeme zato što bi htjela imati još djece. Otac Jamie Spears zadužen je za njenu karijeru, financije i za sve odluke koje se tiču njezina života i to još od 2007. kad je imala živčani slom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Britney je u veljači slomila stopalo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To znači da iako je 'teška' više stotina milijuna dolara, njima ne upravlja već joj otac daje novac. Osim toga, ne smije ni upravljati automobilom, udati se, imati djecu, glasati, angažirati odvjetnika, slobodno pričati u intervjuima i slično. 

Pjevačica ima dvoje djece, sinove Seana (14) i Jaydena (13), a s dečkom, trenerom Samom Asgharijem (26), htjela bi stvoriti obitelj i roditi još jedno dijete.

- Oduvijek je htjela veliku obitelj i želi biti samostalna i osnovati novu obitelj. Želi donositi više odluka o svom životu - rekao je izvor za britanske medije i nastavio: 

- Ona voli raditi, ali to joj dolazi na drugo mjesto kad se usporedi s majčinstvom. Obožava biti majka i to joj je prioritet.

Prošlog tjedna Britney je pokušala osloboditi se skrbništva koje nad njom ima njezin otac, ali u tome nije uspjela. Sud u Los Angelesu u srijedu je odlučio da James Spears ostaje skrbnik svojoj 38-godišnjoj kćeri barem do 1. veljače 2021. godine. 

Britney je tražila od suda da joj umjesto oca skrbnica bude Jodi Montgomery, njena menadžerica koja joj je bila privremena skrbnica kada je otac zbog bolesti odstupio s pozicije na kraće vrijeme.

Njeni obožavatelji smatraju da je otac imao previše slobode te da je previše upravljao njome te da je sad vrijeme da ju ostave na miru da živi svoj život. Pokrenuli su kampanju naziva 'FreeBritney' kojom su ukazali na to da je pjevačica praktički zatočena u svom domu.

PREKIPJELO JOJ Britney angažirala odvjetnika: Ne želi da otac Jamie upravlja njezinim životom i financijama

Kampanja sadrži peticiju kojom traže da se Spears oslobodi skrbništva, a s obzirom da joj to ovoga puta nije pošlo za rukom, ne planiraju stati i borit će se dok, po njihovu mišljenju, pravda ne bude zadovoljena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čeljo Brtika 26.08.2020.

    Ne smije imati djecu, a ima djecu ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare