Obavijesti

Show

Komentari 4

Britney angažirala odvjetnika: Ne želi da otac Jamie upravlja njezinim životom i financijama

Britney angažirala odvjetnika: Ne želi da otac Jamie upravlja njezinim životom i financijama
6

Mediji su došli do dokumenata u kojima njezin odvjetnik traži da se o nekretninama i novcu posrnule glazbenice privremeno brine njezina menadžerica Jodi Montgomery

VIDEO

Nakon što je Britney Spears (38) imala javni živčani slom 2007. te je završila bolnici, njezin otac Jamie (68) dobio je zakonsko skrbništvo nad njom. 

Ipak, pjevačica je sada angažirala odvjetnika koji će od nadležnih institucija tražiti da Jamie izgubi skrbništvo i tako prestane kontrolirati njezin život, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

On je dosad kontrolirao financije kćeri, ali i druge aspekte života. Pjevačica već godinama ne može odlučiti s kim će se viđati, kamo će ići i što će raditi, bez da on on to odobri. 

Once Upon A Time In Hollywood Premiere - Los Angeles

Mediji su došli do dokumenata u kojima njezin odvjetnik traži da se o nekretninama i novcu posrnule glazbenice privremeno brine njezina menadžerica Jodi Montgomery, a stranke se oštro protive tome da otac Jamie nastavi kontrolirati bogatstvo kojim Britney raspolaže.

Fanovi se bore za oslobođenje Britney: Život joj kontrolira otac
Fanovi se bore za oslobođenje Britney: Život joj kontrolira otac

Obožavateljima pjevačice nisu jasne namjere Jamieja, no kruže glasine kako ju otac pokušava pod svaku cijenu držati pod kontrolom, kako bi imao uvid u njezinu financijsku situaciju i troškove. 

Zbog toga su ranije na internetu pokrenuli pokret #FreeBritney u kojemu se zalažu za to da pjevačica napokon počne sama upravljati svojim životom.

 - Godinama uništava zdravlje Britney i tjera ju da radi, a sav novac uzima sebi. Ona živi od džeparca dok on pliva u milijunima. Prodao bi je zbog novca - samo su neki od komentara obožavatelja na ovu temu. 

Premiere of "Once Upon a Time In Hollywood" in Los Angeles

Ipak, Jamie ima svoju stranu priče.

- Ti teoretičari zavjere nemaju pojma. Sud u Kaliforniji će odlučiti što je najbolje za moju kćer. Ja sudu moram prijaviti svaki dolar koji sam potrošio. Kako bih, pobogu, mogao ukrasti nešto? Ljudi nam prijete smrću. Ne želimo takve obožavatelje. Ja volim svoju kćer i svu svoju djecu - poručio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu