Obavijesti

Show

Komentari 2

Britney bi s dečkom htjela imati dijete, ne želi tatu za skrbnika

Britney bi s dečkom htjela imati dijete, ne želi tatu za skrbnika
7

Njeni fanovi pokrenuli su kampanju naziva 'FreeBritney' kojom su ukazali na to da je pjevačica praktički zatočena u svom domu. Kampanja sadrži peticiju kojom traže da se Spears oslobodi skrbništva

VIDEO

Pjevačica Britney Spears (38) ne želi više biti pod skrbništvom oca kako bi on odlučivao o njezinu životu, a to ne želi već neko vrijeme zato što bi htjela imati još djece. Otac Jamie Spears zadužen je za njenu karijeru, financije i za sve odluke koje se tiču njezina života i to još od 2007. kad je imala živčani slom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Britney je u veljači slomila stopalo

Pokretanje videa...

01:08

To znači da iako je 'teška' više stotina milijuna dolara, njima ne upravlja već joj otac daje novac. Osim toga, ne smije ni upravljati automobilom, udati se, imati djecu, glasati, angažirati odvjetnika, slobodno pričati u intervjuima i slično. 

Pjevačica ima dvoje djece, sinove Seana (14) i Jaydena (13), a s dečkom, trenerom Samom Asgharijem (26), htjela bi stvoriti obitelj i roditi još jedno dijete.

- Oduvijek je htjela veliku obitelj i želi biti samostalna i osnovati novu obitelj. Želi donositi više odluka o svom životu - rekao je izvor za britanske medije i nastavio: 

- Ona voli raditi, ali to joj dolazi na drugo mjesto kad se usporedi s majčinstvom. Obožava biti majka i to joj je prioritet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Britney Spears is pleading with the courts to free her from her father's conservatorship. The American pop icon is currently in a conservatorship with her father Jamie Spears for 12 years, which means he has control over her personal and professional life as she is supposedly not mentally able to care for herself. Britney checked into a psychiatric facility in 2019 and reportedly suffers from bipolar disorder. However, this setup has been widely criticised with the 'Free Britney' movement campaign demanding that Britney gains her power back. Britney's own mother, brother and ex-husband have all backed this campaign and Britney's sons (who live with their father Kevin Federline) successfully gained a restraining order against Jamie Spears after he got into a 'physical altercation' with her eldest son Sean. Now Britney is finally taking a stand against her father and asking the courts to remove his control. Documents obtained by the Superior Court of California state: "Britney is strongly opposed to James' return as conservator of her person. We are now at a point where the conservatorship must be changed substantially in order to reflect the major changes in her current lifestyle and her stated wishes." Britney's ex-husband Jason Alexander attended a #FreeBritney rally in Los Angeles yesterday and spoke out on why he is supporting the cause: "She does get to do things, and maybe go on a vacation for a week, but it's all supervised and it's not like she can just go do what she wants. She's ready man, for this to be over with, it's holding her back. It's really sad and probably affects her relationship with her kids ad people like me and the fans who she'd like to hang out with." He added that although her father is greatly responsible for this, it isn't completely down to him: "He's a big part of the problem, but it's bigger than that. You know he's just kind of playing his role. That's why I said today should be about ending the conservatorship not changing the conservator." #BritneySpears#JamieSpears#Conservatorship#FreeBritney#Movement#Campaign#Court#Documents#F4f#FollowForFollow#R4r#RecentForRecent#L4l#LikeForLike

Objavu dijeli latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop)

Prošlog tjedna Britney je pokušala osloboditi se skrbništva koje nad njom ima njezin otac, ali u tome nije uspjela. Sud u Los Angelesu u srijedu je odlučio da James Spears ostaje skrbnik svojoj 38-godišnjoj kćeri barem do 1. veljače 2021. godine. 

Britney je tražila od suda da joj umjesto oca skrbnica bude Jodi Montgomery, njena menadžerica koja joj je bila privremena skrbnica kada je otac zbog bolesti odstupio s pozicije na kraće vrijeme.

Njeni obožavatelji smatraju da je otac imao previše slobode te da je previše upravljao njome te da je sad vrijeme da ju ostave na miru da živi svoj život. Pokrenuli su kampanju naziva 'FreeBritney' kojom su ukazali na to da je pjevačica praktički zatočena u svom domu.

Britney angažirala odvjetnika: Ne želi da otac Jamie upravlja njezinim životom i financijama
Britney angažirala odvjetnika: Ne želi da otac Jamie upravlja njezinim životom i financijama

Kampanja sadrži peticiju kojom traže da se Spears oslobodi skrbništva, a s obzirom da joj to ovoga puta nije pošlo za rukom, ne planiraju stati i borit će se dok, po njihovu mišljenju, pravda ne bude zadovoljena.

Premiere of "Once Upon a Time In Hollywood" in Los Angeles
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao