To je to što me zanima!

Broji dane do poroda: Jerković je objavila snimku s pregleda...

CTG se inače radi kod trudnica kojima je termin poroda već prošao pa je, čini se, samo pitanje vremena kad će Iva roditi. Ona je glasine o trudnoći potvrdila početkom listopada objavom na Instagramu
Vidi originalni članak

Bivša manekenka, Iva Jerković (37), broji dane do poroda, a s pratiteljima na Instagramu podijelila je snimku s kardiotokografije. Na snimci se čuju otkucaji srca njezine bebe te je dodala emotikone anđela i srca.

CTG se inače radi kod trudnica kojima je termin poroda već prošao pa je, čini se, samo pitanje vremena kad će Iva roditi. Ona je glasine o trudnoći potvrdila početkom listopada objavom na Instagramu. Ubrzo nakon toga je u jednom intervjuu potvrdila da nosi kćerkicu i da je jako sretna zbog prinove. 

- Uživam u stanju u kojem jesam i ne razmišljam o drugim stvarima. Samo opušteno i lagano jer mislim da je ovo period u kojem ja moram uživati. Koliko god da je to tu i taj trbuh se vidi, još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Jedino po trbuhu to znam - rekla je Iva za InMagazin

U 9. MJESECU TRUDNOĆE Iva Jerković u pripijenoj haljini naglasila trbuh: 'Kao poklon si'

Što se tiče oca njezina djeteta, Iva ističe da kod njih sve ide lagano i spontano jer su već dugo zajedno.

- Ništa nismo planirali, sve se događa samo od sebe. Mi smo dugo zajedno i nikada ništa niti ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe - zaključila je bivša manekenka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 33beg33 24.01.2020.

    dok se dijete rodi možda se mama sjeti i tko je tata

  • anchy2004 24.01.2020.

    Ctg se radi trudnicama kojima je prošel termin??????? Koji k pa je vama??

  • trtajun 24.01.2020.

    A zna li ona skuhati jaje utvrdo.ne smije se pribliziti kuhalu da se ne otopi plastika

Komentiraj...
Vidi sve komentare