To je to što me zanima!

Četiri duge godine: Jim Carrey je opet postao glavni glumac

Mnogi su film očekivali prije ljeta 2016., no nije došao tada, kao niti 2017., već nam stiže tek ove godine. A sve to vrijeme Carrey nije uspio dobiti niti jednu glavnu ulogu
Vidi originalni članak

Prije gotovo tri godine otpočelo je snimanje novog filma Jima Carreyja, 'Dark Crimes'. Snimanje se prvo odvijalo u Krakowu, pa je došlo do preseljenja u Berlin, da bi konačno film završio u postprodukciji. Nakon toga obavio ga je mrak.

Mnogi su film u kinima očekivali prije ljeta 2016., no nije postao dostupan tada, kao niti 2017., već nam stiže tek ovog proljeća. A cijelo to vrijeme Carrey nije uspio dobiti niti jednu drugu glavnu ulogu.

SVE U ĆEVAPE 'The Farm': Vegani i PETA će napokon dobiti svoju osvetu

Glumac je posljednji put imao glavnu ulogu u filmu 'Preglup i pregluplji'. No tada Carrey je ponovno glumio komičnu ulogu, dok je u novom filmu napokon još jednom nastupio u ozbiljnoj ulozi, prvoj od 2007., kada je glumac nastupio u ‘Broju 23’.

RAT BESKONAČNOSTI Budućnost ne nosi dobre vijesti za cjelokupnu ekipu Osvetnika

'Dark Crimes', njegov novi film, triler je baziran na istinitoj priči o zapanjujućim sličnostima između krvoločnog ubojstva i knjige mladog autora. U djelu pratimo policijskog istražitelja, kojeg glumi Carrey. Osim njega se u filmu pojavljuje i značajan broj zvijezda, od kojih su neke iznenađujuće. Primjerice, u jednoj ulozi se pojavljuje i vrlo poznati finski indie redatelj Aki Kaurismäki, dok ćemo u ostalim važnim ulogama vidjeti Charlotte Gainsbourg i Martona Csokasa.

Pogledajte prvi foršpan

Ako se film pokaže uspješnim, mogao bi značiti konačni Carreyjev povratak na kino platna, nakon smrti njegove djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PERSAFROMTHEMAHALAAA 15.04.2018.

    žarko znas li da veliki broj hrvatskih građana dođe i procita vase smijurije od teksta pa se to nekako na li la usvoji...ali kad napišeš FORŠPAN...brate jel ti znas sta je foršpan..ja foršpanom provlacim kablove ili odcepljujem umivaonik citam vec godinama tvoj glupi FORŠPAN znaci molimte ... PRESTANI!!!!!!

  • shakespeare 13.04.2018.

    nedobiva uloge jer nije u dobrim odnosima s iluminatima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare