Show

Komentari 2

Četiri duge godine: Jim Carrey je opet postao glavni glumac

Četiri duge godine: Jim Carrey je opet postao glavni glumac

Mnogi su film očekivali prije ljeta 2016., no nije došao tada, kao niti 2017., već nam stiže tek ove godine. A sve to vrijeme Carrey nije uspio dobiti niti jednu glavnu ulogu

Prije gotovo tri godine otpočelo je snimanje novog filma Jima Carreyja, 'Dark Crimes'. Snimanje se prvo odvijalo u Krakowu, pa je došlo do preseljenja u Berlin, da bi konačno film završio u postprodukciji. Nakon toga obavio ga je mrak.

Mnogi su film u kinima očekivali prije ljeta 2016., no nije postao dostupan tada, kao niti 2017., već nam stiže tek ovog proljeća. A cijelo to vrijeme Carrey nije uspio dobiti niti jednu drugu glavnu ulogu.

Glumac je posljednji put imao glavnu ulogu u filmu 'Preglup i pregluplji'. No tada Carrey je ponovno glumio komičnu ulogu, dok je u novom filmu napokon još jednom nastupio u ozbiljnoj ulozi, prvoj od 2007., kada je glumac nastupio u ‘Broju 23’.

'Dark Crimes', njegov novi film, triler je baziran na istinitoj priči o zapanjujućim sličnostima između krvoločnog ubojstva i knjige mladog autora. U djelu pratimo policijskog istražitelja, kojeg glumi Carrey. Osim njega se u filmu pojavljuje i značajan broj zvijezda, od kojih su neke iznenađujuće. Primjerice, u jednoj ulozi se pojavljuje i vrlo poznati finski indie redatelj Aki Kaurismäki, dok ćemo u ostalim važnim ulogama vidjeti Charlotte Gainsbourg i Martona Csokasa.

Pogledajte prvi foršpan

Ako se film pokaže uspješnim, mogao bi značiti konačni Carreyjev povratak na kino platna, nakon smrti njegove djevojke.

Najčitaniji članci