To je to što me zanima!

Ciganović: 'Ja mislim da Lana nema četiri kile viška, nego čak deset, piknuo sam tamo 'di boli'

Znate kako se kaže, da te ne boli, ne bi bilo odgovora, očigledno sam ju dobro piknuo tamo di ju najviše boli, ispričao je u razgovoru Cigi na pitanje o prozivkama s Lanom Jurčević
Vidi originalni članak

Revija 'Duchess' dizajnerice Snježane Mehun i ove je godine okupila velik broj zaljubljenika kvalitetnih ljetnih odjevnih predmeta. Jedan od posjetitelja bio je i Neven Ciganović koji nije propustio prokomentirati nedavni Crveni tepih Jane Hall of Famea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje mišljenje je djelomice izrazio na društvenim mrežama gdje je pojedine kandidate usporedio s likovima iz crtića ili čak s vrećom krumpira.

SERVIRALA DEKOLTE Lanu vrijeđali zbog 4 kile viška, ali ona se time ne zamara: Usta im je 'začepila' seksi stajlingom

- Ja mislim da moje fotke na društvenoj mreži govore više od riječi. Bilo je svega i svačega. Ali bilo je zanimljivo, očigledno su ljudi jedva čekali da malo izađu i da si daju malo oduška, ali bilo je više neuspješnih nego uspješnih kombinacija - rekao je Cigi te je otkrio najbolju i najgoru odjevnu kombinaciju.

- Po meni je Hana Rodić dominirala, meni je to bilo prekrasno, neovisno je li riječ o vjenčanici ili ne, ali svakako najgore odjevena bila je cura Marka Kutlića, Nela Đinđić. To je nešto prestrašno, preodvratno. Baš sam bio u šoku kada sam je vidio - rekao je Neven.

Nezaobilazna tema ovih dana je i Lana Jurčević, čiji višak kilograma je i sam Cigi nedavno prokomentirao.

- Znate kako se kaže, da te ne boli, ne bi bilo odgovora, očigledno sam ju dobro piknuo tamo 'di ju najviše boli. Toliko o tome. Ja obično ne odgovaram na prozivke posebno ako su nekakve zlonamjerne, ali ove nisu bile. Ja mislim da se ne radi o četiri kile viška, nego o 10 kilograma - rekao je on.

Za kraj, otkrio je i kako je uspio dobiti angažman za njemačko pivo Astra čiju reklamu je u ožujku snimio u Njemačkoj.

NA REKLAMI ZA PIVO Cigi na svakom ćošku Njemačke: Dobio sam za to odličan honorar

- Uspjeli su da u reklami u njemačkoj pijem Gin! Toliko o tome.  Našli su me preko društvenih mreža, kontaktirali me, istražili me, slali su mi mailove. Važnu ulogu imala su i razna poznanstva, a na kraju je sve moja agentica ispregovarala - završio je Ciganović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 249

  • ivyb 21.06.2021.

    Joj tko još sluša što će Cigi reći, da je imalo mogao rekao bi sebi!

  • dvs_dvs 20.06.2021.

    Svejedno bi svaka žena prije bila sa Lanom nego sa Nevenom 😂

  • zeljko20 19.06.2021.

    Cigi budi miran nemoj pikati kad te ona piknu boljet će te

Komentiraj...
Vidi sve komentare