To je to što me zanima!

Cirkuski performer, trbušna plesačica i raspjevani Josip su prvi finalisti 'Supertalenta'

Orijentalni ples je nastao tako što su žene slavile svoje tijelo, brinule su se o njemu i svojoj ljepoti. Da bi se žene osjećale ponosno i moćno mislim da je najbitnije da vjeruju u sebe, rekla je Azra poslije svog nastupa
Vidi originalni članak

Martina nije krila da se žiri namučio oko odluke tko od kandidata ima mjesto u finalu, a njihov izbor su: Azra Grljević, Josip Šušnjara i Emilio Alcantara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Atraktivna trbušna plesačica Azra, s koje članovi žirija na audiciji nisu mogli skinuti pogled, u polufinalu je izvela točku koja se po koreografiji, kostimu, glazbi i scenografiji drastično razlikovala od audicijske.

SENZACIONALAN NASTUP Trbušna plesačica raspametila je žiri 'Supertalenta' plesom na kiši: 'Još uvijek se vraćam sebi'

- Orijentalni ples je nastao tako što su žene slavile svoje tijelo, brinule su se o njemu i svojoj ljepoti. Da bi se žene osjećale ponosno i moćno mislim da je najbitnije da vjeruju u sebe, da vole sebe, da rade svaki dan na sebi, da budu samouvjerene i da nikada ne slušaju komentare drugih ljudi - rekla je Azra poslije svog nastupa.

Svojim čarobnim glasom 12-godišnji Splićanin Josip Šušnjara na audiciji je rastopio mnoga srca, a za polufinalni nastup izabrao je megapopularni hit Harryja Stylesa 'Sign of the Times' i priredio pravi pjevački spektakl koji je zavrijedio mjesto u finalu. Cirkuski performer Emilio Alcantara, koji je tijekom audicijskog nastupa šokirao žiri impresivnim vještinama balansiranja, u polufinalnoj emisiji priuštio im je još jedan show za pamćenje, a na pozornici mu se pridružila supruga koja mu je asistirala tijekom točke kojom je izborio prolaz u finale.

POGLEDAJTE VIDEO: MENTALIST ANTONIJO SA SUPERTALENTA

Idi na 24sata

Komentari 41

  • lady beba 22.11.2021.

    Vecina nad je razocarana,mislim da bi djeca do 15 ili 18 godina trebali imati svoj Supertalent

  • Crvic 22.11.2021.

    Bilman je vidio micu-macu , a ja radi kamermana nisam.

  • Hrvat za Hrvate 22.11.2021.

    Nakon jucer vise necu gledati. Ziri je bitan sam sebi i preseravanja sa haljinom itd. Ovo troje je ok ali nisu za finale. Puno kvalitetnijih je sudionika. Da ne pricam da mogu ici pisati svakih 10 minuta jer reklame su preuzele emisiju. Tako da definitivno cu na Netflix i pogledati neki film.

Komentiraj...
Vidi sve komentare