Show

Komentari 41

Cirkuski performer, trbušna plesačica i raspjevani Josip su prvi finalisti 'Supertalenta'

Cirkuski performer, trbušna plesačica i raspjevani Josip su prvi finalisti 'Supertalenta'

Orijentalni ples je nastao tako što su žene slavile svoje tijelo, brinule su se o njemu i svojoj ljepoti. Da bi se žene osjećale ponosno i moćno mislim da je najbitnije da vjeruju u sebe, rekla je Azra poslije svog nastupa

Martina nije krila da se žiri namučio oko odluke tko od kandidata ima mjesto u finalu, a njihov izbor su: Azra Grljević, Josip Šušnjara i Emilio Alcantara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Atraktivna trbušna plesačica Azra, s koje članovi žirija na audiciji nisu mogli skinuti pogled, u polufinalu je izvela točku koja se po koreografiji, kostimu, glazbi i scenografiji drastično razlikovala od audicijske.

- Orijentalni ples je nastao tako što su žene slavile svoje tijelo, brinule su se o njemu i svojoj ljepoti. Da bi se žene osjećale ponosno i moćno mislim da je najbitnije da vjeruju u sebe, da vole sebe, da rade svaki dan na sebi, da budu samouvjerene i da nikada ne slušaju komentare drugih ljudi - rekla je Azra poslije svog nastupa.

Svojim čarobnim glasom 12-godišnji Splićanin Josip Šušnjara na audiciji je rastopio mnoga srca, a za polufinalni nastup izabrao je megapopularni hit Harryja Stylesa 'Sign of the Times' i priredio pravi pjevački spektakl koji je zavrijedio mjesto u finalu.

Cirkuski performer Emilio Alcantara, koji je tijekom audicijskog nastupa šokirao žiri impresivnim vještinama balansiranja, u polufinalnoj emisiji priuštio im je još jedan show za pamćenje, a na pozornici mu se pridružila supruga koja mu je asistirala tijekom točke kojom je izborio prolaz u finale.

POGLEDAJTE VIDEO: MENTALIST ANTONIJO SA SUPERTALENTA

Najčitaniji članci