To je to što me zanima!

'Deadpool 2': Brbljavi plaćenik oborio je mnoge kino rekorde

Film koji je instantno postao globalna senzacija, je već nakon svog prvog vikenda prikazivanja svoj zvjezdani status potvrdio i brojkom. Kada je u igri Deadpool, onda nema šale
Vidi originalni članak

Kad se 2015. 'Deadpool' pojavio u kinima, malo tko je očekivao kako će taj film o antijunaku s licem starog, isušenog avokada u konačnici napraviti čudesan rezultat na kino blagajnama, stvoriti revoluciju i začeti novu religiju. No zaista, ponovilo se čudo.

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds je u ulozi Deadpoola ponovio izuzetan uspjeh prvog filma, a redatelj David Leitch, redatelj filmova 'John Wick' i 'Atomic Blonde', unio je još više kaskaderskih akrobacija, još više akcije i još više stila u novi nastavak.

KAO U DEVEDESETIMA 'Destination Wedding': Keanu i Winona opet su zaljubljeni par

Film koji je instantno postao globalna senzacija, je već nakon prvog vikenda prikazivanja u Hrvatskoj svoj zvjezdani status potvrdio i brojkom. Naime, u Hrvatskoj je 'Deadpool 2', gledajući broj gledatelja, ostvario najveće kino otvaranje 2018., te najveće kino otvaranje filma snimljenog prema nekom Marvelovom junaku, a ujedno i najbolje otvaranje svih vremena studija 20th Century Fox u Hrvatskoj s brojkom od  46.132 gledatelja i zaradom od preko jednog i pola milijuna kuna u vikendu (od četvrtka do nedjelje).

Film je temeljen na priči o najneobičnijem antijunaku Marvel Comicsa. 'Deadpool 2' je priča o životu bivšeg operativca i specijalca Wadea Wilsona, koji je postao plaćenik, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao Deadpool. Glavnu ulogu u filmu ima Ryan Reynolds, koji je i producent, a uz njega je i legendarni Josh Brolin. Brolin glumi jednog od najiščekivanijih filmskih likova u posljednje vrijeme: Cablea, ratnika koji putuje kroz vrijeme i koji je inficiran virusom koji pretvara dijelove njegovog tijela u kibernetičke.

Svoje uloge u drugom filmu repriziraju i Morena Baccarin u ulozi Vanesse,  Leslie Uggams, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Karan Soni i Stefan Kapičić, a od novopridošlica uz spomenutog Brolina gledamo Zazie Beetz kao Domino, Juliana Dennisona u ulozi Russella koji na kraju postane Firefist. Osim njih u filmu se pojavljuje i nekoliko poznatih glumaca u ulogama članova posebne skupine superheroja, X-Forcea.

PROČITAJTE I OVO: Serija iz svijeta 'Gospodara prstenova' pratit će mladog Aragorna

'Deadpool 2' se prikazuje u hrvatskim kinima u distribuciji Blitz filma, a možete ga pogledati u IMAX i 4DX formatima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Joker123 28.05.2018.

    Film je vrhunski, presmisan, odlican

  • DinoAKA ljubiša 21.05.2018.

    Čista zabava. Zabavno u 3... P...M... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare