Show

Komentari 7

'Gospodar prstenova' postaje serija i pratit će budućeg kralja

'Gospodar prstenova' postaje serija i pratit će budućeg kralja

Već je poznato da će se radnja serije 'Gospodar prstenova' odvijati u Međuzemlju u vremenskom periodu između 'Hobita' i 'Prstenove družine'. No tek je sada više detalja stiglo

Najnovija serija iz Amazonove produkcije bit će jedna od najskupljih serija svih vremena. Samo za prava serije smještene u svijet 'Gospodara prstenova' je Amazon izdvojio 250 milijuna dolara, a kako kruže priče, produkcija i marketing će troškove podignuti na više od 500 milijuna dolara, a prema nekim tvrdnjama i na cijelu milijardu.

Već je otprije poznato da će radnja serije 'Gospodar prstenova' biti smještena u Međuzemlju u vremenskom periodu između 'Hobita' i 'Prstenove družine'. No tek je sada malo više detalja dospjelo u javnost. 

Kako je napisao Twitter račun stranice TheOneRing.net, serija bi se trebala fokusirati na avanture mladog Aragorna. Koji točno period njegove mladosti će biti pokriven nije još uvijek otkriveno, jer ipak se ne radi o malenom broju godina.

Naime, u 'Gospodaru prstenova' Aragorn ima 88 godina, dok je između 'Hobbita' i spomenute trilogije proteklo oko 80 godina.

Stoga je posve moguće da ćemo gledati serijal s njegovim avanturama na sjeveru Međuzemlja, dok je postajao Šumar. Neki od likova koje bismo mogli upoznati svakako su i Aragornov otac Arathorn, te blizanci kralja Elronda, Elladan i Elrohir, a bilo bi interesantno vidjeti i Aragornovu majku Gilraen.

PROČITAJTE I OVO: Kapetan Amerika postaje eko ratnik

VIDI OVO: 6 razloga zašto bi prvi seks mogao biti katastrofa!

Koliko će daleko studio Amazon posegnuti u Aragornovu povijest ćemo još vidjeti, no možemo reći kako nam se čini da će cijela serija biti igra na sigurno. Pratit ćemo likove koje već znamo, i čija povijest nam je otkrivena. Uostalom, koliko iznenađenja ili napetosti može doći iz serije u kojoj glavni lik efektivno ima 'štit neranjivosti', jer znamo da će preživjeti sve i postati kralj?

Najčitaniji članci