Obavijesti

Show

Komentari 7

'Gospodar prstenova' postaje serija i pratit će budućeg kralja

'Gospodar prstenova' postaje serija i pratit će budućeg kralja
5

Već je poznato da će se radnja serije 'Gospodar prstenova' odvijati u Međuzemlju u vremenskom periodu između 'Hobita' i 'Prstenove družine'. No tek je sada više detalja stiglo

VIDEO

Najnovija serija iz Amazonove produkcije bit će jedna od najskupljih serija svih vremena. Samo za prava serije smještene u svijet 'Gospodara prstenova' je Amazon izdvojio 250 milijuna dolara, a kako kruže priče, produkcija i marketing će troškove podignuti na više od 500 milijuna dolara, a prema nekim tvrdnjama i na cijelu milijardu.

Već je otprije poznato da će radnja serije 'Gospodar prstenova' biti smještena u Međuzemlju u vremenskom periodu između 'Hobita' i 'Prstenove družine'. No tek je sada malo više detalja dospjelo u javnost. 

24sata

Kako je napisao Twitter račun stranice TheOneRing.net, serija bi se trebala fokusirati na avanture mladog Aragorna. Koji točno period njegove mladosti će biti pokriven nije još uvijek otkriveno, jer ipak se ne radi o malenom broju godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, u 'Gospodaru prstenova' Aragorn ima 88 godina, dok je između 'Hobbita' i spomenute trilogije proteklo oko 80 godina.

Zašto Robert De Niro više ne glumi u kvalitetnim filmovima?
Zašto Robert De Niro više ne glumi u kvalitetnim filmovima?

Stoga je posve moguće da ćemo gledati serijal s njegovim avanturama na sjeveru Međuzemlja, dok je postajao Šumar. Neki od likova koje bismo mogli upoznati svakako su i Aragornov otac Arathorn, te blizanci kralja Elronda, Elladan i Elrohir, a bilo bi interesantno vidjeti i Aragornovu majku Gilraen.

PROČITAJTE I OVO: Kapetan Amerika postaje eko ratnik

VIDI OVO: 6 razloga zašto bi prvi seks mogao biti katastrofa!

Koliko će daleko studio Amazon posegnuti u Aragornovu povijest ćemo još vidjeti, no možemo reći kako nam se čini da će cijela serija biti igra na sigurno. Pratit ćemo likove koje već znamo, i čija povijest nam je otkrivena. Uostalom, koliko iznenađenja ili napetosti može doći iz serije u kojoj glavni lik efektivno ima 'štit neranjivosti', jer znamo da će preživjeti sve i postati kralj?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode