To je to što me zanima!

Dečko pobjednice 'Zadruge' je tetovirao njeno ime na ramenu

Samo da ne budem prekrižena, našalila se pobjednica 'Zadruge' Iva Grgurić nakon što je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila kako je njezin dečko napravio novu tetovažu, koju je posvetio njoj
Vidi originalni članak

Filip Đukić htio je dokazati djevojci Ivi Grgurić (26), pobjednici reality showa 'Zadruga', koliko mu je stalo do nje. Ovisnik je o tetovažama, kojima si je već prekrio ruke, vrat i prsa, ali je uspio pronaći mjesto na tijelu i tetovirao je njezino ime. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatica Iva Grgurić pobijedila u srpskom realityju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na ramenu je napisao velikim slovima 'Iva' i pored stavio crveno srce. Tom se gestom pohvalila i Iva na društvenim mrežama.

- Samo da ne budem prekrižena - našalila se pobjednica 'Zadruge'. 

Par se 'spetljao' u showu, ali su vezu potvrdili tek nakon izlaska iz vile 'Zadruge'. Tada se pričalo kako im veza neće uspjeti ako ona bude živjela u Hrvatskoj, a on u Srbiji. No, čini se kako Iva ima rješenje i za to. 

Pobjedom u showu osvojila je 50.000 eura, odnosno 370.000 kuna. Taj novac odlučila je potrošiti na kupovinu stana u Beogradu.

- Da, istina je, odlučila sam i zbog obveza i zbog Filipa kupiti stan u Beogradu. Volim Beograd i generalno Srbiju - rekla je Iva za srpske medije. Već prije je naglasila da osvojeni novac ne želi potrošiti na gluposti već na nekretnine i razvoj glazbene karijere. 

Iako je sad tetovirao Ivino ime, Filip navodno na tijelu ima i tetovažu posvećenu njegovoj bivšoj ljubavi. Prije Ive, Filipa se povezivalo s raznim djevojkama. Između ostalih, izmjenjivao je nježnosti sa srpskom starletom Tijanom Maksimović (27), poznatijom kao Tijana Ajfon

PIŠU SRPSKI MEDIJI Pobjednica 'Zadruge' zabavljala se s 42 godine starijim pa htjela iskoristiti i prijatelja kirurga?

Dok je trajao reality, Iva i Filip tvrdili su kako nisu u vezi. Ona mu je jednom prilikom rekla kako joj je napravio totalni kaos u glavi, a Đukić joj je priznao kako se zaljubio. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zpz 02.08.2020.

    potrošila je pare na servis lica, sisa, ..., ko bi ju znao, zamjena plastike.

  • Mthesecond 02.08.2020.

    Veoma inteligentan mladic..Prosto zraci inteligencijom,vidis mu u pogledu :))) Nasao si zenu za cijeli zivot 😃 Malo je jedna tetovaza,treba njen lik istetovirati prek cijelih ledja 😄

  • 02.08.2020.

    Stan za 50 000 ? Koliko je to 30 m2 ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare