To je to što me zanima!

Dolly Parton nema vremena za nove tehnologije: 'Pa neću po mobitelu tipkati cijeli dan!'

Ako me netko nazove, javit ću se ako želim razgovarati s njim ili ću ga nazvati kad budem mogla. Inače o previše toga razmišljam pa ne mogu zatrpati svoj um svim ostalim, objasnila je Dolly Parton
Vidi originalni članak

Pjevačica Dolly Parton (77) nedavno je u emisiji poznate glumice Drew Barrymore priznala kako ne šalje SMS poruke i da unatoč napredovanju tehnologije ne želi navikavati sebe na to.

SPEKTAKL U TEKSASU FOTO Dolly Parton poput kultne navijačice nastupila na utakmici

- Ja sam djevojka niske tehnologije u svijetu visoke tehnologije - priznala je country zvijezda.

Također, otkrila je i kako nema potrebu razgovarati sa svima koji s njom žele razgovarati te da ne šalje poruke kako ne bi trebala odgovarati na nove.

Dolly nema vremena za tipkanje 

- Ako me netko nazove, javit ću se ako želim razgovarati s njim ili ću ga nazvati kad budem mogla. Inače o previše toga razmišljam pa ne mogu zatrpati svoj um svim ostalim - objasnila je Dolly koja, kako je dodala, je sretna jer je okružena sjajnim ljudima.

SASVIM ISKRENO Pjevačica Dolly Parton priznala: 'Nikada nisam s nekim otišla u krevet da bi dobila nešto...'

Glazbenica nema vremena za tipkanje i telefone po cijele dane, a to je ranije potkrijepilo i njezino kumče Miley Cyrus, koja je otkrila da s kumom komunicira preko faksa.

- Ja svakako nisam glupa osoba. Mogla bih to naučiti da želim, ali radije bih samo imala samo svoj faks - zaključila je Dolly.

Obučena poput navijačice pjevala za Dallas Cowboyse 

Inače, Dolly je nedavno obučena poput navijačice zapjevala 'We Are The Champions', 'We Will Rock You' i druge hitove tijekom poluvremena utakmice Dallas Cowboysa i Washington Commandersa na AT&T Stadionu u teksaškom gradu Arlingtonu.

Brojne obožavatelje američkog nogometa raspjevala je u kultnoj uniformi navijačica Cowboysa - bijelom prsluku, plavoj majici i kratkim hlačicama sa zvjezdicama.

POGLEDAJTE ŠTO JE BIVŠA KRIMINALKA PORUČILA MLADIMA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare