To je to što me zanima!

Dosta mu je realityja: Tin Mlivić se zaručio u luksuznom hotelu...

Bivša reality zvijezda za jedan od najbitnijih dana u svom životu 'skockala' se od glave do pete. Samo za Louis Vuitton tenisice 'iskeširao' je oko pet tisuća kuna
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i influencer Tin Mlivić (22) za voljenu osobu na 'Dan zaljubljenih' pripremila je pravi spektakl. Stotine ruža, šampanjci, pokloni i baloni krasili su sobu u luksuznom hotelu u Hamburgu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na svom Instagram profilu objavio je snimke koje su raznježile brojne pratitelje, a mnogi su zaključili kako se Mlivić napokon skrasio. 

Na Valentinovo je odlučio zaprositi svoju bolju polovicu, ali nije otkrio o kome je riječ. Svoj privatni život, kaže, čuva daleko od očiju javnosti.

  'MASNO ZARAĐUJEMO' Hrvati o srpskom realityju: Tu se cijele dane seksaju i mlate!

- Čestitam na zarukama. Ljubomorna sam na osobu kojoj si ovako nešto pripremio - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Bivša reality zvijezda za jedan od najbitnijih dana u svom životu 'skockala' se od glave do pete. Samo za Louis Vuitton tenisice 'iskeširao' je oko pet tisuća kuna, a na ruci je imao jedan od najskupljih satova - Audemars Piguet. Pratitelji su komentirali kako nikada nije izgledao zaljubljenije. 

Inače, Tin se nedavno preselio u Njemačku gdje je počeo graditi karijeru. Upisao je i fakultet, a reality programi ga više ne zanimaju. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dea007 15.02.2021.

    Cestitke, eto jos jedam zzet u obitelj dolazi 😁 obitelj sretna, kao i grubyjeva

  • .Točkica. 15.02.2021.

    Preseravanje.

  • Nabreklakožica 15.02.2021.

    Ajde baš mi je drago, samo tko si ti ono?

Komentiraj...
Vidi sve komentare