Show

Komentari 24

Dosta mu je realityja: Tin Mlivić se zaručio u luksuznom hotelu...

Dosta mu je realityja: Tin Mlivić se zaručio u luksuznom hotelu...

Bivša reality zvijezda za jedan od najbitnijih dana u svom životu 'skockala' se od glave do pete. Samo za Louis Vuitton tenisice 'iskeširao' je oko pet tisuća kuna

Reality zvijezda i influencer Tin Mlivić (22) za voljenu osobu na 'Dan zaljubljenih' pripremila je pravi spektakl. Stotine ruža, šampanjci, pokloni i baloni krasili su sobu u luksuznom hotelu u Hamburgu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Naime, na svom Instagram profilu objavio je snimke koje su raznježile brojne pratitelje, a mnogi su zaključili kako se Mlivić napokon skrasio. 

Na Valentinovo je odlučio zaprositi svoju bolju polovicu, ali nije otkrio o kome je riječ. Svoj privatni život, kaže, čuva daleko od očiju javnosti.

 

- Čestitam na zarukama. Ljubomorna sam na osobu kojoj si ovako nešto pripremio - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Bivša reality zvijezda za jedan od najbitnijih dana u svom životu 'skockala' se od glave do pete. Samo za Louis Vuitton tenisice 'iskeširao' je oko pet tisuća kuna, a na ruci je imao jedan od najskupljih satova - Audemars Piguet. Pratitelji su komentirali kako nikada nije izgledao zaljubljenije. 

Inače, Tin se nedavno preselio u Njemačku gdje je počeo graditi karijeru. Upisao je i fakultet, a reality programi ga više ne zanimaju. 

Najčitaniji članci