To je to što me zanima!

Eva Mendes grudi prekrila samo kuhinjskim spužvama: 'Mogu li ovako na dodjelu Oscara?'

Eva se našalila, a u pozadini priče stoji to da je glumica u svibnju prošle godine postala ambasadorica i osnivačica brenda kuhinjskih spužvi Skura Style
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Eva Mendes (49) pohvalila se na društvenim mrežama kako je već sada pronašla dobitnu kombinaciju za dodjelu nagrade Oscar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Partnerica Ryana Goslinga novim izgledom nasmijala je pratitelje na društvenim mrežama.Pozirala je u topu napravljenom od raznobojnih kuhinjskih spužvi.

POSEBNA TETOVAŽA Obožavatelji uvjereni da su se Eva Mendes i Gosling vjenčali, i to sve zbog jednog detalja

- Mislim da sam pronašla svoju oskarovsku haljinu. Je li to ono što misle kad kažu ‘čista moda?' - napisala je u objavi.

Kuhinjske spužve upotpunila je sunčanim naočalama i naglašenim nakitom i svijetloružičastim ružem.

 

- Moj sljedeći izgled za crveni tepih. Radim na ukrasu za glavu. I rukavicama. Što još? - objavila je i na svom Instagram storyju.

Eva se našalila, a u pozadini priče stoji to da je glumica u svibnju prošle godine postala ambasadorica i osnivačica brenda kuhinjskih spužvi Skura Style.

DRŽE DO PRIVATNOSTI Eva Mendes objasnila zašto se ne pojavljuje s Goslingom na crvenom tepihu: 'Ne radimo to'

Posebne su po tome što se brzo suše, jako dobro upijaju i lako se ispiru. Što je najvažnije, nikada neće neugodno mirisati, kako stoji na njihovoj službenoj stranici.

Njen brend spužvica ima oko 5000 pohvalnih recenzija na Amazonu, a reklamira ih i njezin suprug. Ryan i Eva zajedno su od 2011., a nakon što ga je glumica jednom nazvala suprugom smatra se da se par, koji jako štiti svoju privatnost, vjenčao u tajnosti, iako se još uvijek ne znaju detalji.

Zajedno imaju osmogodišnju Esmeraldu i sedmogodišnju Amadu koje skrivaju od javnosti jer im žele pružiti život dalje od svjetla reflektora.

Podsjetimo, nedavno je otkrila da je tajna njene besprijekorne kože metoda dermaplaninga. Priznala je da je toliko dlakava da mora brijati lice svaki drugi dan i sebe je opisala na društvenim mrežama kao 'zvijer'.

GLUMICA PRIZNALA Eva Mendes otkrila: 'Brijem lice svaki drugi dan, zvijer sam...'

Dermaplaning je inače tehnika koja uključuje korištenje oscilirajuće oštrice za skidanje površinskih slojeva kože, što eliminira dlačice koje mnogi ljudi prirodno imaju na svom licu.

Eva je bez ustručavanja priznala pratiteljima na društvenim mrežama da brije lice.

POGLEDAJTE ŠTO SE DOGAĐALO 'IZA KULISA' SERIJALA TKO JE KRIV?:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.08.2023.

    Brutalna ženskica

  • bree77 04.08.2023.

    Evo je.....napokon se malo pokazala nakon toliko godina.....lijepa žena i dobra glumica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare