To je to što me zanima!

Film 'American Factory' dobio Oscara, financirale ga Obame...

To je vrsta priče koju ne viđamo dovoljno često i upravo to smo Michelle i ja htjeli postići s Higher Ground. Čestitamo nevjerojatnim tvorcima filma i cijelom timu, napisao je Barack kad je čuo za nominaciju
Vidi originalni članak

Netflixov film 'American Factory' na ovogodišnjim Oscarima pobijedio je u kategoriji 'Najbolji dokumentarni film'. Produkciju nagrađenog filma financirali su bivši predsjednik SAD-a Barack Obama (58) i njegova supruga Michelle (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Drago mi je vidjeti da se 'American Factory' bori za Oscara u kategoriji 'Najbolji dokumentarni film'. To je vrsta priče koju ne viđamo dovoljno često i upravo to smo Michelle i ja htjeli postići s Higher Ground. Čestitamo nevjerojatnim tvorcima filma i cijelom timu - napisao je Barack na Twitteru kad je čuo za nominaciju. 

Higher Ground je kompanija koju su bivši američki predsjednik i njegova supruga osnovali 2018. nakon što su se dogovorili oko distribucije s Netflixom.

Redatelji filma 'American Factory' su Julia Reichert i Steven Bognar. O svemu se oglasila i bivša prva dama SAD-a.

OSCARI 2020. 'Parazit' film godine, Phoenix i Zellweger su najbolji glumci...

- Ne mogu biti sretnija jer su redatelji Julia Reichert, Steven Bognar i svi nevjerojatni ljudi koji stoje iza filma 'American Factory' nominirani za Oscara za najbolji dokumentarni film. Ono što Julia i Steve snimaju na filmu ponekad je bolno, na trenutke uzbudljivo, ali uvijek promišljeno i stvarno - napisala je na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kamenpokamen 10.02.2020.

    Kao sto je dobio Nobela tako je dobio i Oskara.

  • BlackRonsky 10.02.2020.

    ali naslov: "financirale ga obame"..pa valjda "financirali ga obame".. ovo ispada kao da su obame neka posebna vrsta..financirale ga divlje obame iz yellowstonea..financiralo ga jato obama nastanjenih pored barbadosa..

  • Jimmy 10.02.2020.

    Malo pišite o tome kako je Obama proveo najviše dana svog mandata ratujući i bombardirajući, čak više nego njegovi prethodnici za vrijeme drugog svjetskog rata, iako mu je jedno od predizbornih obećanja bilo povlačenje vojske sa bliskog istoka. Unatoć svemu, ISIS je ojačao pa očito nije bio od koristi. Usput bi mogli i objasniti nesrazmjer između plaće koje je primao kao predsjednik i silnih milijuna sa kojima je otišao iz Bijele kuće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare