Show

Komentari 5

Film 'American Factory' dobio Oscara, financirale ga Obame...

Film 'American Factory' dobio Oscara, financirale ga Obame...

To je vrsta priče koju ne viđamo dovoljno često i upravo to smo Michelle i ja htjeli postići s Higher Ground. Čestitamo nevjerojatnim tvorcima filma i cijelom timu, napisao je Barack kad je čuo za nominaciju

Netflixov film 'American Factory' na ovogodišnjim Oscarima pobijedio je u kategoriji 'Najbolji dokumentarni film'. Produkciju nagrađenog filma financirali su bivši predsjednik SAD-a Barack Obama (58) i njegova supruga Michelle (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Drago mi je vidjeti da se 'American Factory' bori za Oscara u kategoriji 'Najbolji dokumentarni film'. To je vrsta priče koju ne viđamo dovoljno često i upravo to smo Michelle i ja htjeli postići s Higher Ground. Čestitamo nevjerojatnim tvorcima filma i cijelom timu - napisao je Barack na Twitteru kad je čuo za nominaciju. 

Higher Ground je kompanija koju su bivši američki predsjednik i njegova supruga osnovali 2018. nakon što su se dogovorili oko distribucije s Netflixom.

Redatelji filma 'American Factory' su Julia Reichert i Steven Bognar. O svemu se oglasila i bivša prva dama SAD-a.

- Ne mogu biti sretnija jer su redatelji Julia Reichert, Steven Bognar i svi nevjerojatni ljudi koji stoje iza filma 'American Factory' nominirani za Oscara za najbolji dokumentarni film. Ono što Julia i Steve snimaju na filmu ponekad je bolno, na trenutke uzbudljivo, ali uvijek promišljeno i stvarno - napisala je na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci