To je to što me zanima!

FOTO Iron Maiden u ležernom izdanju uživaju u voću u Splitu

Naime, grupa Iron Maiden će 22. svibnja imati koncert u zagrebačkoj Areni, čime će i otvoriti turneju 'Legacy of the Beast', a koja bi trebala trajati od 22. svibnja do 27. listopada ove godine
Vidi originalni članak

Članovi britanskog heavy metala bend 'Iron Maiden' pripremaju se za nastavak svjetske turneje 'Legacy of the Beast'. Fotografi u Splitu u srijedu ujutro snimili su ih ispred restorana Poljud.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći prema fotografijama, članovi su bili dobrog raspoloženja. Jedan od njih pred paprazzima je jeo bananu dok su ostali pričali, smijali se i nosili torbe prema vozilu u kojem je, najvjerojatnije, smještena njihova oprema.

Kako je portal DalmacijaNews doznao ranije, legendarni glazbenici boravit će u Splitu 26 dana, a njihova oprema stigla je još 26. travnja. 

PRIPREMAJU SE ZA TURNEJU FOTO Članovi legendarne grupe Iron Maiden sletjeli su u Split

Međutim, Maideni ne pripremaju koncert u Splitu, već su 'grad pod Marjanom' izabrali kao lokaciju gdje će se pripremati za svjetsku turneju. Naime, grupa će 22. svibnja imati koncert u zagrebačkoj Areni, čime će i otvoriti turneju 'Legacy of the Beast', a koja bi trebala trajati od 22. svibnja do 27. listopada ove godine.

Dečkima ovo nije prvi put da su u Splitu, svirali su već na splitskom Poljudu 2008. te 2016. u Spaladium Areni.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Hellraiser 04.05.2022.

    Ovi su zadnji put bili popularni prije 40 godina...

  • Nap* 04.05.2022.

    Kraljevi metala

  • Real_Madrid81 04.05.2022.

    Bolji su jogurti😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare