To je to što me zanima!

Fran Drescher se prisjetila svoje uloge 'Dadilje': Fanovi se složili da izgleda gotovo identično...

Glumica je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira obučena u Moschino prsluk koji je nosila na snimanju kultne serije 'Dadilja'. Nostalgični fanovi zaključili su da Fran 'ne stari'...
Vidi originalni članak

Američku glumicu Fran Drescher (63) proslavila je uloga Fran Fine, dadilje židovskog porijekla opsjednute modnim trendovima u kultnom sitcomu 'Dadilja'. Popularna serija se snimala od 1993. do 1999. godine.

MODERNIJA VERZIJA SITCOMA Fran je predložila novu verziju 'Dadilje', želi da je glumi Cardi

'Dadilju' mnogi i danas pamte po njezinom živopisnom stilu odijevanja i specifičnom humoru, a u seriji se često pojavljivala u kreacijama najvećih svjetskih modnih dizajnera poput Versacea, Vivienne Westwood i Dolce&Gabanne.

Drescher je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira obučena u šareni prsluk. Fanovi serije odmah su uočili da se radi o prsluku marke Moschino, koji je Fran nosila na setu 'Dadilje' u devedesetima.

- O Bože, pa ti ne stariš - komentirali su brojni obožavatelji ispod Franine objave, te se složili da izgleda gotovo identično kao u vrijeme snimanja serije.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • japanokinezjapano 10.06.2021.

    Jedino mjerilo je kada se skine u gaće i prsluk i kada je nenašminkana ujutro nakon buđenja. Ovako glava super, tijelo i vrat sakriveni i normalno da je lijepa.

  • moraco1 10.06.2021.

    Dobra dobra

  • blatan sokak 09.06.2021.

    MILF kakav je poželjan uvijek i u svako doba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare