Show

Komentari 17

Fran Drescher se prisjetila svoje uloge 'Dadilje': Fanovi se složili da izgleda gotovo identično...

Fran Drescher se prisjetila svoje uloge 'Dadilje': Fanovi se složili da izgleda gotovo identično...

Glumica je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira obučena u Moschino prsluk koji je nosila na snimanju kultne serije 'Dadilja'. Nostalgični fanovi zaključili su da Fran 'ne stari'...

Američku glumicu Fran Drescher (63) proslavila je uloga Fran Fine, dadilje židovskog porijekla opsjednute modnim trendovima u kultnom sitcomu 'Dadilja'. Popularna serija se snimala od 1993. do 1999. godine.

'Dadilju' mnogi i danas pamte po njezinom živopisnom stilu odijevanja i specifičnom humoru, a u seriji se često pojavljivala u kreacijama najvećih svjetskih modnih dizajnera poput Versacea, Vivienne Westwood i Dolce&Gabanne.

Drescher je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira obučena u šareni prsluk. Fanovi serije odmah su uočili da se radi o prsluku marke Moschino, koji je Fran nosila na setu 'Dadilje' u devedesetima.

- O Bože, pa ti ne stariš - komentirali su brojni obožavatelji ispod Franine objave, te se složili da izgleda gotovo identično kao u vrijeme snimanja serije.

Najčitaniji članci