To je to što me zanima!

Gledatelji opet ljuti: 'Valentić je bio bolji, žiri je nepravedan...'

No sudeći po komentarima, gledatelji nisu pretjerano zadovoljni rezultatom. Iako su komentirali kako je Lu bila standardno dobro, pisali su i kako je ovaj put bilo boljih natjecatelja
Vidi originalni članak

U 14. emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato', prema glasovima žirija i ostalih natjecatelja pobjedu je odnijela Lu Jakelić koja je utjelovila kanadskog slavuja Celine Dion te izvela popularnu pjesmu 'River Deep Mountain High'.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No sudeći po komentarima, gledatelji nisu pretjerano zadovoljni rezultatom. Iako su komentirali kako je Lu bila standardno dobro, pisali su i kako je ovaj put bilo boljih natjecatelja. 

- Mario je razvalio. Nasmijala sam se do suza. Lu je bila dobra, ali žiri je nepravedan. Marina, Mario i Tomislav zaslužuju više bodova. Valentić je večeras bio najbolji, a opet nije pobijedio - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

U posljednjoj emisiji, Mario Valentić izveo je prpošni hit 'Zmija i žaba' te se transformirao u Oskara.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Mario uoči 'turbofolk' nastupa: Niske ocjene me uopće ne diraju

- Zabavio si me kao alter ego mog prijatelja Ognjena. Bio si vokalno divan, kako je to trebalo biti, savršeno si odigrao tu njegovu smušenost i potkapacitiranost - komentirala je Nives.

- Pjesmu doživljavam kao karikaturu ljubavnog odnosa. Zabavno je, smiješno, taj tvoj glumački talent polako pliva na van. Uspio si - rekao mu je Igor.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MARIOM VALENTIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • luppo1015 14.12.2020.

    Valentič je bio originalan. Možda bi si i Neda zaslužila više nego po 9 bodova.

  • odcentramalonadesno 14.12.2020.

    Krenuli su i narodnjaci. Tko je sljedeći ?? Mile Kitić ??

  • ante_maja 14.12.2020.

    valentic je bio vrh!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare