Show

Komentari 8

Gledatelji opet ljuti: 'Valentić je bio bolji, žiri je nepravedan...'

Gledatelji opet ljuti: 'Valentić je bio bolji, žiri je nepravedan...'

No sudeći po komentarima, gledatelji nisu pretjerano zadovoljni rezultatom. Iako su komentirali kako je Lu bila standardno dobro, pisali su i kako je ovaj put bilo boljih natjecatelja

U 14. emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato', prema glasovima žirija i ostalih natjecatelja pobjedu je odnijela Lu Jakelić koja je utjelovila kanadskog slavuja Celine Dion te izvela popularnu pjesmu 'River Deep Mountain High'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

No sudeći po komentarima, gledatelji nisu pretjerano zadovoljni rezultatom. Iako su komentirali kako je Lu bila standardno dobro, pisali su i kako je ovaj put bilo boljih natjecatelja. 

- Mario je razvalio. Nasmijala sam se do suza. Lu je bila dobra, ali žiri je nepravedan. Marina, Mario i Tomislav zaslužuju više bodova. Valentić je večeras bio najbolji, a opet nije pobijedio - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

U posljednjoj emisiji, Mario Valentić izveo je prpošni hit 'Zmija i žaba' te se transformirao u Oskara.

- Zabavio si me kao alter ego mog prijatelja Ognjena. Bio si vokalno divan, kako je to trebalo biti, savršeno si odigrao tu njegovu smušenost i potkapacitiranost - komentirala je Nives.

- Pjesmu doživljavam kao karikaturu ljubavnog odnosa. Zabavno je, smiješno, taj tvoj glumački talent polako pliva na van. Uspio si - rekao mu je Igor.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MARIOM VALENTIĆEM:

Najčitaniji članci