To je to što me zanima!

Glumica Dora Fišter se razvela

Dora i Tadej vjenčali su se sredinom 2006. u malom slovenskom mjestu Kicarju. Dvije godine kasnije Dora je rodila kćerkicu Evu, potom je 2011. na svijet stigla Julija, a sina Andreja dobila je 2014. godine
Vidi originalni članak

Glumica i natjecateljica showa 'Zvijezde pjevaju', Dora Fišter (42) i slovenski glumac i stand up komičar Tadej Toš (46) više nisu u braku. Dora je u intervjuu za Story potvrdila kako se razvela, a otkrila je i kako je ostala u dobrim odnosima sa sada već bivšim suprugom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad zanemariš ego, ostane samo ljubav. Tadej stvarno ima predivno mjesto u mom srcu. Roditelji smo svojoj djeci, to nam je zajedničko i ne znam što bi to moglo poremetiti. Imamo najmanje tri razloga, a to su naša djeca, da budemo dobro. I obitelj smo za cijeli život. Ljubav nikad ne prestaje, samo mijenja oblike - rekla je Dora za Story i otkrila kako već neko vrijeme živi u Hrvatskoj. 

- Živim i radim u Zagrebu, djeca ovdje idu u školu. I sada živimo na toj relaciji. Djeca malo više nego ja - otkrila je glumica. 

Inače, Dora i Tadej vjenčali su se sredinom 2006. u malom slovenskom mjestu Kicarju. Dvije godine kasnije Dora je rodila kćerkicu Evu, potom je 2011. na svijet stigla Julija, a sina Andreja dobila je 2014. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nomistakes 03.11.2020.

    nek se javi u inbox

  • jamesbond7777 02.11.2020.

    I matek i barica isto 👫😂😂😂😂

  • Krušo Hagur 02.11.2020.

    Što ovo nije ona što sad pjeva u "Zvijezde" pjevaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare