To je to što me zanima!

Goran poletio Hani u zagrljaj: 'Bebo, čekam te na aerodromu'

Nakon turbuletnih preobrata, ljubavnih intriga i emocija, Gospodin Savršeni je izvan showa izabrao Hanu. U njegovom srcu mjesta ima samo za nju, a zajedno su odlučili provesti blagdane...
Vidi originalni članak

Goran Jurenec (39) je nakon završetka showa promijenio mišljenje i prekinuo vezu s pobjednicom emisije Gospodin Savršeni Ivom Runjanin (29) te nastavio kontakt s Hanom Rodić (21). Goran i Hana, kako kažu, imaju još mnogo toga za reći jedno drugom te im veza lijepo napreduje. Goran je zbog poslovnih obaveza otputovao u Njemačku, a po povratku u Zagreb za blagdane, dočekala ga je djevojka Hana na zagrebačkom aerodromu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Opet bih ponovila show. Divno iskustvo. Drago mi je da sam ušla i upoznala Gorana. Ova priča je lijepo krenula. Ja baš nisam ona žena koju je on opisivao da traži, ali smo se mi na nekom drugom levelu pronašli. Ja sam se u njega zaljubila van showa. Kad mi se javio, bila sam jako sretna. I to se onda počelo razvijati u neki ljubavni odnos - priča Hana za RTL Exkluziv Specijal.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hana je ispričala i kako se nisu vidjeli od posljednje studijske emisije, ali se stalno čuju mobitelom. Veza na daljinu je teška, priča Hana, ali to njima nije nikakva prepreka.

Goran se proteklih dana našao na meti udara ljutitih fanova reality showa koji su mu u komentarima rekli što misle o Hani kao pobjednici, a on je žestoko branio svoju odabranicu.

OGORČEN JURENEC Gospodin Savršeni ljut: Objavio pismo i začepio usta hejterima

- Dvoličan, neiskren i fejk. Takav si ispao. Inače sam studirala govor tijela i po tvom govoru tijela jedino ti se od cura iskreno svidjela Aleksandra. Izgleda da su točne glasine i da ti nije odgovaralo što je Srpkinja što dovoljno govori o tebi kakva si osoba. A prema tvom govoru tijela s Hanom nemaš niti bliskost niti ljubav niti privlačnost. Ako ste skupa ili ako već odlučio glumiti barem si je mogao pratiti na Instagramu - napisala je jedna gledateljica, a Goran joj je odgovorio kratko i jasno.

- Onda se bolje potrudi oko drugog posla. Samo najbolja namjera - napisao je Goran u komentarima. Nakon što se posvađao s pratiteljima na društvenim mrežama, a zatim izbrisao komentare, Goran Jurenec (39) odlučio je svima dati do znanja kako se osjeća. 

EVO KAKO SE PRIJAVITI... Počele su prijave: Traže se novi 'Gospodin Savršeni' i sudionice

- Nakon finala Iva i ja smo proveli par dana skupa. Vrlo brzo sam primijetio da mi jednostavno nešto nedostaje za vezu pa smo odlučili krenuti svako svojim putem. Skoro dva mjeseca kasnije bila je ta studijska emisija koju ste Vi gledali odmah nakon finala - dodao je Goran.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Lun@777 31.12.2018.

    Našla krpa zakrpu. Sve to čine zbog publiciteta, jer ovako da je ostao s Ivom, uopće ne bi bilo zanimljivo. Zamislite koliko komentara na njih, nakon što je promijenio Ivu s Hanom. A Hanica se dočepala pojavljivanja u javnosti, eto postala je poznata (nema veze po čemu), pišu o njoj. Tako željeni san joj se ostvario. Gledati ćemo nju još u nekim Farmama, Big brotherima, Tražim ženu, ili kako li se već sve ne zovu ovi naši showovi, koji zatupljuju mlade djevojke i stare domaćice koje time krate vrijeme.

  • Liliana_1 28.12.2018.

    Onaj tko kaže za Hanu da je ružna nema ukusa ili je zavidan. Bit će da nije esteta.

  • KikiDee 28.12.2018.

    Kod njih ništa ne djeluje prirodno i normalno. Sve nekako namješteno. Kao da je sve to samo za medije. I ne zvuče iskreno ni najmanje. Ni on, ni ona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare