Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
142 komentara

Počele su prijave: Traže se novi 'Gospodin Savršeni' i sudionice

- Kako biste opisali svoj dosadašnji ljubavni život? Jeste li ikoga prevarili ili bili prevareni? Što nikako ne možete tolerirati u vezi?, samo su neka od pitanja na koja morate odgovoriti ako želite biti dio showa.

Foto: Privatna arhiva
142 komentara

Prva nas je sezona sve iznenadila i završila s nečim čega nema ni u najluđem scenariju, rekla je voditeljica Antonija Blaće (39).

Foto: Screenshot/RTL

Na kraju prve sezone Blaće je otvorila prijave za novu sezonu Gospodina Savršenog.

POGLEADJTE VIDEO:

OSUĐUJU NJEGOVU ODLUKU Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo

Svi koji žele postati dio realityja moraju se prijaviti putem online obrasca dostupnog na stranicama RTL-a.

Osim osobnih podataka, RTL buduće kandidatkinje i kandidata (da, jednog) traži da opišu svoju obitelj, hobije te navike.

Foto: rtl

- Kako biste opisali svoj dosadašnji ljubavni život? Jeste li ikoga prevarili ili bili prevareni? Na što padate? Što nikako ne možete tolerirati u vezi? - sve su to samo neka od pitanja na koja morate odgovoriti ako želite biti dio druge sezone popularnog showa.

NIJE BIRAO RIJEČI Gospodin Savršeni izvrijeđao fanove showa pa sve izbrisao...

Producenti žele saznati i koliko je trajala vaša zadnja veza te, naravno, zašto ste prekinuli

Foto: Screenshot/RTL

Naravno, većina će se prilikom prijave pokušati pokazati u što boljem svijetlu, što bi se posebno moglo vidjeti u odgovorima na pitanje 'je li ljubav jača od svega?'.

HANA RODIĆ EKSKLUZIVNO 'Promijenio mi se život, a već sam upoznala Goranovu majku'

Prilikom prijave potrebno je uploadati i fotografiju, a budući da možete priložiti samo jednu, savjetujemo vam da pripazite pri odabiru.

Foto: Screenshot/RTL

Ako imate kriminalnu prošlost, pazite se! Jer, producenti vas pitaju vodi li se protiv vas kazneni postupak te jeste li kada bili kažnjavani. I ne, ovdje ne možete lagati jer prilikom prijave pristajete da RTL proslijedi vaše podatke 'policiji, regulatornim tijelima ili pravnim savjetnicima'.

Također, pristajete i da informacije o vama šalju svojim zaposlenicima i poslovnim suradnicima. Ipak, ne brinite. Parafrazirajući slogan iz serije 'Cobra 11' koji kaže 'naša sigurnost njihov je posao', RTL-ovci tvrde: 'vaša privatnost naš je prioritet'.

NE TREBA IM GOSPODIN SAVRŠENI Bar se jedna ljubav rodila: Pala pusa u usta između Ive i Aleks

Dokad će prijave ostati otvorene, nisu još otkrili, ali vam savjetujemo da se požurite. Ili, možda bolje, da show pratite iz udobnosti svog dnevnog boravka, a ljubav svog života pronađete u realnom svijetu.

Naši partneri pišu
Message