Obavijesti

Show

Komentari 199

Gospodin Savršeni ljut: Objavio pismo i začepio usta hejterima

Gospodin Savršeni ljut: Objavio pismo i začepio usta hejterima
14

Nakon što se posvađao s pratiteljima na društvenim mrežama, a zatim izbrisao komentare, Goran Jurenec (39) odlučio je svima dati do znanja kako se osjeća te napisao pismo koje je podijelio na društvenim mrežama

VIDEO

Gospodin Savršeni, Goran Jurenec (39) proteklih se dana našao na meti udara ljutitih fanova reality showa koji su mu u komentarima rekli što misle o Hani Rodić (21) kao pobjednici.

- Dvoličan, neiskren i fejk. Takav si ispao. Inače sam studirala govor tijela i po tvom govoru tijela jedino ti se od cura iskreno svidjela Aleksandra. Izgleda da su točne glasine i da ti nije odgovaralo što je Srpkinja što dovoljno govori o tebi kakva si osoba. A prema tvom govoru tijela s Hanom nemaš niti bliskost niti ljubav niti privlačnost. Ako ste skupa ili ako već odlučio glumiti barem si je mogao pratiti na Instagramu - napisala je jedna gledateljica, a Goran joj je odgovorio kratko i jasno.

- Onda se bolje potrudi oko drugog posla. Samo najbolja namjera - napisao je Goran u komentarima. Nakon što se posvađao s pratiteljima na društvenim mrežama, a zatim izbrisao komentare, Goran Jurenec (39) odlučio je svima dati do znanja kako se osjeća. 

Pokretanje videa...

03:22

Dragi moji, 

Koji mislite da znate sve pa sa punim pravom komentirate, čak i vrijeđate, a u biti ništa ne znate. Zato ću Vam sad situaciju u showu malo bolje razjasniti pa onda promislite i odlučite koliko sam bio fer ili ne?! 

Kao prvo smiješno mi je s jedne strane vidjeti kako ljudi na društvenim mrežama ozbiljno misle da znaju što je najbolje za druge, nas ili u ovom slučaju za mene. A sa druge strane jako je žalosno pročitati komentare jer smatram da nije okej ako se nekog vrijeđa. Svakako je dopušteno izraziti svoje mišljenje, ali na nekom nivou. 

A što se moje odluke tiče, odnosno prekida s Ivom, imam svoj razlog zašto si ona i ja ne pašemo, kojeg neću javno izraziti. To se jednostavno zove pristojnost i to se tiče samo Ive i mene! Jer kad je show završio viđali smo se par dana u kojima sam primijetio da to nije cura koju želim. Nije zato što je loša djevojka, nego zato što imamo neke druge poglede i mislim da je fer ako to što prije izjasnim. Ne želim njoj ni sebi krasti vrijeme jer bi volio da i ona pronađe svoju sreću. 

U finalu 'Gospodina Savršenog', odnosno moj odabir Ive kao pobjednice bio je odabir da se bolje upoznamo, a ne da smo nakon showa odmah u vezi ili da se vjenčamo. Mislim da većina gledatelja to treba shvatiti. Za vrijeme showa nisam imao vremena da bolje upoznam neku curu. Premalo sam imao vremena na spojevima. Tko može reći da bi istinski mogao upoznati curu na dva, tri spoja koja traju po pola sata. 

Tako je za mene u finalu bilo nemoguće odlučiti se za jednu od tri djevojaka. Nisam znao kog da odaberem pa sam morao jednu odabrati. Veliki utjecaj na moj odabir djevojke imalo je vrijeme koje sam proveo s njom. Najintenzivnije mi je bilo s Ivom na Obonjanu, tako da je moja odluka na kraju spala na Ivu. Sve su tri imale nešto interesantno, ali imao sam premalo vremena da bi ih uspio istinski upoznati. 

Nakon finala Iva i ja smo proveli par dana skupa. Vrlo brzo sam primijetio da mi jednostavno nešto nedostaje za vezu pa smo odlučili krenuti svako svojim putem. Skoro dva mjeseca kasnije bila je ta studijska emisija koju ste Vi gledali odmah nakon finala. To je za sve vas bilo jako zbunjujuće, ali da ponovim između završetka showa i studijske emisije prošla su puna dva mjeseca. Pa sad sami odlučite da li je to bilo tako nepošteno s moje strane, ako sam u studijskoj emisiji objavio da smo se Hana i ja počeli viđati. 

A počeli smo komunicirati tek nakon što smo Iva i ja odlučili da idemo različitim putevima. I sad mi recite ukoliko nisam bio fer. 

Pozdrav svima,

Goran

'Promijenio mi se život, a već sam upoznala Goranovu majku'
'Promijenio mi se život, a već sam upoznala Goranovu majku'

Ispod slika uskoro je uslijedila lavina komentara. Dok neki i dalje smatraju kako je Goran donio potpuno krivu odluku, drugi ga podržavaju u potpunosti. 

- Ja te podržavam. Napravio si ono što misliš da je najbolje - napisala je jedna od gledateljica. Goranu objavu 'lajkala' je i njegova odabranica Hana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin