To je to što me zanima!

Graham je pozirala gola, a svi su gledali u dlake ispod pazuha

Nadam se da si obrijala te dlake kad si već u kadi, samo je jedan od komentara na Instagramu, no bilo je i onih koji su manekenki poručili da je predivna čak i u ovakvom izdanju
Vidi originalni članak

Plus size manekenka Ashley Graham nedavno je napunila 33 godine, a rođendan je proslavila sa suprugom Justinom i njihovim sinom Isaacom kojeg je rodila početkom godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu je podijelila fotografije s odmora, a najviše pozornosti privukla je objava na kojoj manekenka leži gola u kadi. Pratitelji nisu mogli da ne primijete njezine dlake ispod pazuha pa su to najviše i komentirali.

- Nadam se da si obrijala te dlake kad si već u kadi - jedan je od komentara, no bilo je i onih koji su joj poručili da je predivna čak i u ovakvom izdanju.

Inače, manekenka je nedavno progovorila o seksu nakon porođaja i otkrila kako ona i suprug, iako imaju malu bebu, pronađu vrijeme za intimnost.

ISKRENO O MAJČINSTVU Graham nakon poroda: 'Probala sam vlastito mlijeko, ukusno je'

- Mnogo žena me pitalo jesam li se bojala ponovno seksati. Moj odgovor je bio ne. Razlog zbog kojeg se nisam bojala bio je taj što znam da je moja vagina stvorena da kroz nju izađe dijete - rekla je Ashley za strane medije.

Zatim se u emisiji The Ellen DeGeneres Show' vratila na temu majčinstva. Iskreno je progovorila o dojenju i svemu onome što ono donosi. Mnoge je iznenadila priznanjem kako je probala vlastito mlijeko.

- Da, probala sam svoje mlijeko. Znate, samo malo, da kušam. Ukusno je - priznala je.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ubi.se.od.posla 04.11.2020.

    meni je ona bomba! Prekrasna ženska,prirodna! CUre se šokiraju kada kažem da volim jače ženske umjesto ovih manekenki štrkljastih....Mora imati cicu i guzu i lijepu glavicu...ona je meni top!

  • teaa 04.11.2020.

    Predivna zena

  • Čupava 04.11.2020.

    Plus size je valjda svaka normalna djevojka, ni mršava ni debela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare