To je to što me zanima!

Gwyneth Paltrow otkrila da je Perryju bila više od prijateljice

Snimio je pilot serije Prijatelji, ali ona tad još nije bila emitirana. Bio je nervozan, nadajući se da će ga to vinuti do uspjeha. I jest. Ostali smo prijatelji neko vrijeme, napisala je glumica
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Prijatelji', Matthew Perry (54), iznenada je preminuo u subotu u jacuzziju. Brojni su šokirani te se opraštaju od glumca, a napravila je to i glumica Gwyneth Paltrow (51).

POSTALA JE KULTNA Prijatelji su završili rečenicom Matthewa Perryja: 'Meni je to značilo puno više nego drugima'

U podužoj objavi na društvenoj mreži otkrila je da su bili više od prijatelja.

- Upoznala sam Matthewa Perryja 1993. na kazališnom festivalu Williamstown u Massachusettsu. Oboje smo proveli tamo veći dio ljeta glumeći u predstavama. Bio je zabavan i jako sladak, bilo je zabavno družiti se s njim. Kupali smo se u potoku, pili pivo u lokalnom baru, ljubili se u polju. Bilo je to čarobno ljeto - napisala je pa dodala:

 - Snimio je pilot serije Prijatelji, ali ona tad još nije bila emitirana. Bio je nervozan, nadajući se da će ga to vinuti do uspjeha. I jest. Ostali smo prijatelji neko vrijeme. Onda smo se udaljili, ali uvijek bih se razveselila kad bih ga vidjela. Danas sam jako tužna, kao i mnogi od nas. Nadam se da je Matthew napokon u miru. Stvarno se nadam.

Uzrok smrti glumac poznatog po ulozi Chandlera Binga i dalje nije poznat. Čeka se obdukcija kao i toksikološki nalazi.

Uz 'Prijatelje' je snimio brojne filmove. 1997. godine je uz Salmu Hayek glumio u 'Fools Rush In', a 1999. uz Brucea Willisa u 'The whole nine yards'. Matthew je krenuo snimati i film 'Servicing Sara', uz Elizabeth Hurley

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Miške 30.10.2023.

    I onda, jeli se prasnula, frigdna ledenjača

Komentiraj...
Vidi sve komentare