Obavijesti

Show

Komentari 147

UMRO JE MATTHEW PERRY Uzrok smrti se ne zna, čekaju se rezultati toksikoloških testova

UMRO JE MATTHEW PERRY Uzrok smrti se ne zna, čekaju se rezultati toksikoloških testova
8

Istražitelji su pronašli antidepresive i tablete protiv tjeskobe izdane na recept u Perryjevom luksuznom domu, ali tvrde kako unutra nisu pronađeni nikakvi ilegalni lijekovi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23.26

Još se ne zna uzrok smrti

Nedavno su izvori iz policije rekli kako su istražitelji otkrili antidepresive i tablete protiv tjeskobe izdane na recept u Perryjevom luksuznom domu, ali da unutra nisu pronađeni nikakvi ilegalni lijekovi.

Mrtvozornik okruga Los Angelesa naveo je sada kako uzrok smrti Matthewa Perryja vodi kao 'odgođen', jer se još čekaju konačni rezultati toksikoloških testova.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

23.00

Gwyneth Paltrow se oprostila od Matthewa Perryja

- Upoznala sam Matthewa Perryja 1993. na kazališnom festivalu Williamstown u Massachusettsu. Oboje smo proveli tamo veći dio ljeta glumeći u predstavama. Bio je zabavan i jako sladak, bilo je zabavno družiti se s njim. Kupali smo se u potoku, pili pivo u lokalnom baru, ljubili se u polju. Bilo je to čarobno ljeto - napisala je glumica i otkrila da je s Perryjem imala odnos koji je bio više od samo prijateljskog.

 

- Snimio je pilot serije Prijatelji, ali ona tad još nije bila emitirana. Bio je nervozan, nadajući se da će ga to vinuti do uspjeha. I jest. Ostali smo prijatelji neko vrijeme. Onda smo se udaljili, ali uvijek bih se razveselila kada bih ga vidjela. Danas sam jako tužna, kao i mnogi od nas. Nadam se da je Matthew napokon u miru. Stvarno se nadam - poručila je.

22.42

Lisa Kudrow (60), poznata po svojoj ulozi Phoebe vjeruje da je njezin pokojni kolega iz serije 'Prijatelji', Matthew Perry možda umro jer su njegovi lijekovi djelovali dok je bio u njegovom jacuzziju, kako je rekao izvor blizak njoj, a navodi Daily Mail.

Izvor je dodao i kako je cijela ekipa iz hit serije 'šokirana' smrću kolege te razmišljaju i kako će posvojiti njegovog psa.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

19.33

Perryjeva obitelj oglasila se nakon njegove smrti

- Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata - napisali su u priopćenju.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

18.22

Doc. Brown o smrti Matthewa

Christopher Lloyd, poznat po ulozi 'Doc. Browna' u triologiji 'Povratak u budućnost' oglasio se nakon smrti Matthewa Perryja pa se osvrnuo i na glumčevu posljednju objavu.

Perry je 26. listopada tweetao 'Savršeni filmovi: 1) Povratak u budućnost, 2) Ponoćna trka, 3) _________? -Ja sam Mattman'.

Llyod se osvrnuo na tragični gubitak glumca.

- Razorne vijesti. Tako predivan glumac i predivan čovjek. Posjetio sam ti profil i vidio posljednju objavu. Počivaj u miru, Matthew - napisao je.

Komentari 147