To je to što me zanima!

Izložba Lazićevih fotografija na Hvaru je zainteresirala publiku, a pojavio se i predsjednik UEFE

U bogatoj karijeri, punoj sjajnih uspomena i fotografija, radio je sa svjetskim zvijezdama poput Jodie Foster, Faye Dunaway, Bowieja, Marlona Branda, Roberta De Nira...
Vidi originalni članak

Uz pjesmu Franka Sinatre “My Way” otvorena je izložba Jadrana Lazića u gradskoj Looggiji u Hvaru. Fotograf slavi 50 godina karijere i promovira fotomonografiju “Jadran Lazić: 50 godina fotografije”.

U bogatoj karijeri punoj sjajnih uspomena i fotografija radio je sa svjetskim zvijezdama poput Jodie Foster, Faye Dunaway, Davida Bowieja, Marlona Branda, Roberta De Nira... Interes je, razumljivo, bio velik. Iako je od 1987. Lazićeva adresa u Los Angelesu, rado se vraćao na Jadran, a posebno u svoj Split i Hvar.

Bili su na otvorenju gradnačelnik Rikardo Novak, pa glumica Ornela Vištica, Silvije Hraste, a došao je i predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin. I to će najviše fotograf pamtiti.

- Da, ali meni je najbolji trenutak moje izložba kad je moj unuk Luka Strugar s devet godina upoznao Čeferina. Luka obožava nogomet, živi u New Yorku i tamo igra nogomet i sve živo prati. On zna sve transfere, igrače, trenere... Gleda on i sve lige, baš ga jako zanima nogomet. Pa i Čeferina je iznenadilo koliko zna o nogometu. Obećao mu je i potpisani dres Harryja Kanea, koji mu je trenutačno najdraži igrač - otkrio je sretni Lazić.

Izložba će u Hvaru biti otvorena do 6. kolovoza, a u međuvremenu će biti i na Visu, uz djela Ivana Meštrovića. A po dobrom starom običaju, i u Hvaru je izložba dobila “nastavak”.

PRIJE 43 GODINE Jodie Foster je zbog Jadrana Lazića posjetila Split: Bila je to simpatija, mladenačko druženje

- Da, malo je bilo slavlje u Carpe Diemu, uz finu hranu iz Garifula - rekao je Lazić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • XM12 29.07.2021.

    A ne spominjete sta je radio sa Nikolovskom.

  • joyip 29.07.2021.

    A nes ti fotografa

Komentiraj...
Vidi sve komentare