To je to što me zanima!

Joaquin Phoenix o preminulom bratu: 'Kao da je tu i vodi me'

Brat River preminuo je pred njim, a Joaquin je sve negativno što mu se dogodilo s godinama naučio kanalizirati kroz svoje često mračne, poremećene i kompleksne filmske uloge
Vidi originalni članak

Glumac Joaquin Phoenix (45) na poslovnom planu proživljava godinu iz snova, a za ulogu Jokera u prošlogodišnjem kino hitu osvojio je Zlatni globus te je favorit i za pestižni kipić koji dodjeljuje Akademija. Joaquin rijetko govori o svom pokojnom bratu, početkom 90-ih vrlo talentiranom i cijenjenom glumcu Riveru, koji je preminuo prije 27 godina od predoziranja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svaki film koji sam snimio na neki je način povezan s Riverom. On je moja inspiracija. Osjećam njegovu prisutnost, kao da je on stalno tu i vodi me - s knedlom je u grlu ispričao glumac o traumi u intervjuu Andersonu Cooperu na CBS-u. 

Prepričao je i kako mu je brat davnih dana prognozirao veću karijeru nego sebi samome te kako je prerana smrt Rivera sa samo 23 godine potpuno uništila obitelj. Mediji koji su ih u to vrijeme opsjedali nakon tragedije nisu naravno pomogli.

DODJELA OSCARA 2020. 'Joker' ima najviše nominacija, slijede Netflixov 'Irac' i '1917'

Joaquin je prošao iznimno teško djetinjstvo u disfunkcionalnoj obitelji, odrastao u seks kultu, a u najtežim životnim trenucima prosio je na ulici. Brat River preminuo je pred njim, a Joaquin je sve negativno što mu se dogodilo s godinama naučio kanalizirati kroz svoje često mračne, poremećene i kompleksne filmske uloge. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.02.2020.

    Mislim, šta reći... ☝️💪

  • bree77 15.01.2020.

    Glumcina na kvadrat.

  • 15.01.2020.

    Joaquin Phoenix, jedan od najboljih ako ne i najbolji glumac današnjice, zaslužio je Oscara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare