To je to što me zanima!

Kanye se oglasio o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, komičara proglasio mrtvim

Američki je reper na svojem Instagramu objavio ''naslovnicu'' New York Timesa na kojoj stoji da je Skete, odnosno Pete Davidson, 'umro u dobi od 28 godina'
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana završila je veza između reality zvijezde Kim Kardashian (41) i komičara Petea Davidson (28), a sada se na sebi svojstven način oglasio i Kimin bivši suprug, reper Kanye West (45).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Američki je reper na svojem Instagramu objavio ''naslovnicu'' New York Timesa na kojoj stoji da je Skete, odnosno Pete Davidson, 'umro u dobi od 28 godina'. Kanye je maknuo sve ostale objave s njegovog Instagrama, pa je ovo sad jedina stvar koja se može vidjeti na njegovom profilu. 

U podnožju naslovnice koju je kreirao dodao je da je Kid Cudi (38) htio nastupiti na sprovodu, ali se uplašio 'bacača boca'. Ovdje se Kanye referirao na Cudijev nastup iz svibnja ove godine u Miamiju kad je ljutito napustio pozornicu jer su ljudi na njega bacali boce vode.

Inače, Kid Cudi i Kanye West su bili dugogodišnji suradnici i dobri prijatelji. Kanye ga je, što je i sam priznao, maknuo s posljednjeg albuma samo zato što je prijatelj Petea Davidsona.

Iako su Kim i Pete prekinuli Kanye i dalje ima potrebu napadati komičara. Ovo mu nije prvi javni napad na Davidsona.

U ožujku ove godine je objavio videospot za pjesmu Eazy,  u kojoj se pojavljuje i reper The Game. Na snimci koja je bila objavljena na njegovom Instagram profilu, Petea Davidsona, koji je napravljen od gline otima, veže, živa zakopa, a zatim za kraj i spali.

Kim je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, a sada je reper želi nagovoriti da se predomisli i odustane od razvoda. 

- Ovaj prekid je poticaj Kanyeu da se više trudi i ponovo pridobije Kim i natjera je da odustane od njihovog razvoda. Mjesecima joj je govorio da njoj i Peteu nije suđeno. I iako Kanye nije bio Peteov najveći obožavatelj, posljednjih se tjedana usredotočio na to da pokaže Kim da su čvrsta obitelj - kazao je izvor za The Sun.

Ipak, prijatelj blizak Kim Kardashian rekao je da se ona ne namjerava vratiti bivšem mužu.

POKAZUJE KIM DA MU JE STALO Kanye planira ponovno osvojiti Kim: 'Trebat će jako potruditi...'

- Malo je vjerojatno da će se predomisliti oko razvoda. Riješili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi pokvariti. Kim osjeća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad prije. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare