Obavijesti

Show

Komentari 0

Kanye se oglasio o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, komičara proglasio mrtvim

Kanye se oglasio o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, komičara proglasio mrtvim
9

Američki je reper na svojem Instagramu objavio ''naslovnicu'' New York Timesa na kojoj stoji da je Skete, odnosno Pete Davidson, 'umro u dobi od 28 godina'

Prije nekoliko dana završila je veza između reality zvijezde Kim Kardashian (41) i komičara Petea Davidson (28), a sada se na sebi svojstven način oglasio i Kimin bivši suprug, reper Kanye West (45).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Američki je reper na svojem Instagramu objavio ''naslovnicu'' New York Timesa na kojoj stoji da je Skete, odnosno Pete Davidson, 'umro u dobi od 28 godina'. Kanye je maknuo sve ostale objave s njegovog Instagrama, pa je ovo sad jedina stvar koja se može vidjeti na njegovom profilu. 

U podnožju naslovnice koju je kreirao dodao je da je Kid Cudi (38) htio nastupiti na sprovodu, ali se uplašio 'bacača boca'. Ovdje se Kanye referirao na Cudijev nastup iz svibnja ove godine u Miamiju kad je ljutito napustio pozornicu jer su ljudi na njega bacali boce vode.

Inače, Kid Cudi i Kanye West su bili dugogodišnji suradnici i dobri prijatelji. Kanye ga je, što je i sam priznao, maknuo s posljednjeg albuma samo zato što je prijatelj Petea Davidsona.

Iako su Kim i Pete prekinuli Kanye i dalje ima potrebu napadati komičara. Ovo mu nije prvi javni napad na Davidsona.

U ožujku ove godine je objavio videospot za pjesmu Eazy,  u kojoj se pojavljuje i reper The Game. Na snimci koja je bila objavljena na njegovom Instagram profilu, Petea Davidsona, koji je napravljen od gline otima, veže, živa zakopa, a zatim za kraj i spali.

Recording artist Kanye West performs during the closing ceremony for the 2015 Pan Am Games at Pan Am Ceremonies Venue in Toronto

Kim je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, a sada je reper želi nagovoriti da se predomisli i odustane od razvoda. 

Kanye West and Kim Kardashian File Photo

- Ovaj prekid je poticaj Kanyeu da se više trudi i ponovo pridobije Kim i natjera je da odustane od njihovog razvoda. Mjesecima joj je govorio da njoj i Peteu nije suđeno. I iako Kanye nije bio Peteov najveći obožavatelj, posljednjih se tjedana usredotočio na to da pokaže Kim da su čvrsta obitelj - kazao je izvor za The Sun.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *WEB EMBARGO UNTIL JULY 10, 2022 UNTIL 10 PM ET ** Kim and Khloe Kardashian channel 70s icon Barbarella in metallic swimsuits during their island getaway to Turks and Caicos

Ipak, prijatelj blizak Kim Kardashian rekao je da se ona ne namjerava vratiti bivšem mužu.

Kanye planira ponovno osvojiti Kim: 'Trebat će jako potruditi...'
Kanye planira ponovno osvojiti Kim: 'Trebat će jako potruditi...'

- Malo je vjerojatno da će se predomisliti oko razvoda. Riješili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi pokvariti. Kim osjeća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad prije. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem - rekao je.