To je to što me zanima!

Kći Suzane Mančić razvela se od 20 godina starijeg muškarca

Brak je 'pukao' zbog velike razlike u karakterima i čestih nesuglasica. U posljednjih šest mjeseci svađe i nesuglasice bile su sve češće. Suzanina nasljednica ovu odluku donijela je prije tri mjeseca
Vidi originalni članak

Teodora Kunić (25), kći najpoznatije loto djevojke bivše države, Suzane Mančić (61), razvela se od bogatog Amerikanca za kojeg se u tajnosti udala u ožujku prošle godine, prenosi Kurir

Brak je 'pukao' zbog velike razlike u karakterima i čestih nesuglasica. U posljednjih šest mjeseci svađe i nesuglasice bile su sve češće. Kako prenose srbijanski mediji, Suzanina nasljednica ovu odluku donijela je prije tri mjeseca. 

Kunićku su već prozvali Suzaninom nasljednicom, ali nju ne zanima život ispred kamera. Godinama izbjegava medije, a srbijansku adresu zamijenila je s američkom. 

- Suzani je bilo teško nakon što je čula da se njezina kći razvodi, ali nije se protivila takvoj odluci. Ona je znala da taj brak neće dugo trajati jer je čovjek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina kći će najvjerojatnije ostati u Americi. Nema se namjeru vraćati u Srbiju - rekao je Suzanin prijatelj za Kurir.  

Podsjetimo, mlada Teodora prije deset mjeseci udala se za dvadeset godina starijeg muškarca. Iznenadio ju je prosidbom u Beču, a vjenčanje se održalo u tajnosti u Las Vegasu. Koliko je sve bilo tajno govori i činjenica kako za vjenčanje nije znala niti njena majka. Saznala je tek nakon što je njezina starija kći rekla 'sudbonosno da'. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Pero Cigla 19.01.2019.

    Tko je ta? Tko je ta njezina kći? Od koga se to rastavlja? Sve same nepoznate i nebitne osobe. Taj je sigurno bio bogat. Bio. Sad nema prebijene pare i zato ga je ostavila.

  • potras 18.01.2019.

    I šta ćemo sad ?

  • Tomićek 18.01.2019.

    Da li je netko radio statistike koliko prosječno traju brakovi sklopljeni u Las Vegasu? Ili npr. koliko je dugo trajao najduži? Mislim da bi bilo vrlo zanimljivo. Vjerojatno ne bi prešlo jednoznamenkasti broj godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare