To je to što me zanima!

Kevin Spacey je na dočeku pio šampanjac i fotkao se sa svima

Oskarovac je bio u društvu menadžera, redatelja Jakova Sedlara i njegova sina Dominika te producenta Frana Juraja Prižmića, a staru godinu ispratio je u stilu
Vidi originalni članak

Nasmiješen i zadovoljan, oskarovac Kevin Spacey (62) dočekao je Novu godinu u zagrebačkom noćnom klubu. U pratnji dvojice zaštitara, menadžera, redatelja Jakova Sedlara (69), njegova sina Dominika i producenta Frana Juraja Prižmića (34) zabavljao se cijelu večer. Kako su nam potvrdili gosti iz kluba, glumac je bio smješten tik do pozornice, a za njega je bila priređena posebna scenska predstava na temu njegova filma "Vrtlog života", što ga je posebno razveselilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svim gostima su na početku najavili da je Kevin jedan od gostiju večeri pa se pedesetak znatiželjnih fotografiralo s njim. Kevinu to nije smetalo, dapače niti zaštitarima te je potvrdio nepisano pravilo da što si veća holivudska zvijezda to si pristupačniji. Glumac je cijelu večer uživao u šampanjcu i društvu zgodnih djevojaka, a čak je i nekoliko puta zaplesao. Prilikom odlaska iz kluba, oko jedan sat nakon ponoći, na upite je li se dobro proveo, rekao je da je bilo odlično.

Inače, glumac je sletio u Zagreb u četvrtak na poziv producenta Sedlara jer, kako smo doznali iz više izvora, Sedlar sa Spaceyjem treba razgovarati i o mogućoj poslovnoj suradnji. Redatelj navodno priprema projekt povodom stote godišnjice Tuđmanova rođenja koja se obilježava sljedeće godine, a Spaceyju se nudi upravo uloga prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

- Veseli me što je Kevin došao u Hrvatsku, prijatelj mi je 15 godina i prvi put je u Zagrebu. Družit ćemo se, napraviti 'đir' po gradu. Kevin odsjeda u hotelu Esplanade, tako da ćemo sigurno svratiti na Fuliranje, pokazati mu Advent, bit će gost na ručku u našoj obiteljskoj kući, obići ćemo najpoznatije zagrebačke restorane i kafiće, a možda odemo i na kratki izlet u Opatiju - ispričao nam je u četvrtak Sedlar, koji je na naše upite o Kevinovoj ulozi u Tuđmanovu filmu kratko rekao ne otkrivajući detalje:

- Razgovaramo o tome.

Spacey je tijekom cijele karijere svoj privatni život držao u strogoj tajnosti. Jedan od rijetkih trenutaka kad ga se moglo vidjeti ‘opuštenog’ je bilo 2008. godine, kad je s društvom partijao u Dubrovniku i na Hvaru. Gotovo tri desetljeća bio je u samom vrhu Hollywooda, glumio je u velikim hitovima i nezavisnim filmovima, s Netflixom stvorio hit seriju “Kuća od karata”.

PARTY U ZAGREBU Ekskluzivne fotke: Kevin Spacey slavio je Novu u zagrebačkom Mintu. Pili šampanjac i votku

No 2017. godine buknuo je skandal s optužbama za seksualno zlostavljanje mlađih kolega tijekom cijele karijere. Spacey je pokušao sanirati štetu javnim priznanjem da je gay, ali sudski procesi protiv njega traju i danas. Lani su Spacey i njegove tvrtke studiju MRC platile odštetu od 31 milijun dolara zbog štete nastale seksualnim zlostavljanjem zaposlenika. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • VolbeatDbv 01.01.2022.

    šampanjac ili pjenušac ?

  • car26911 01.01.2022.

    sad ce kod sedlara deckice isprobavat

  • Željan Neželjan 01.01.2022.

    Jel ovo iza njega sa šiltericom Modni mačak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare